Diaita-express.com


Κεφίρ το ποτό της υγείας

Χρήσιμες συνδέσεις:
-Ανανεώστε η κατοχυρώστε internet domain names μόνο με 7,5 € / μήνα

-Δείτε την υγρασία των φυτών σας και βρείτε εύκολα κάθε πότε θέλουν πότισμα.
Το moisture meter μεγαλώνει υγιή φυτά.


-Ταχυγνωριμίες

-Βότανα Κρήτης
KNOSSOS HERBS
Αντωνίου 8
Γαλάτσι
ΧΟΝΔΡΙΚΗ-ΛΙΑΝΙΚΗ
Τηλ.2102135560


ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ
Δοκιμάστε τώρα τον υγιεινό καφέ που προστατεύει την υγεία σας.

Οικιακή αποτρίχωση
Αγοράστε σήμερα το καλύτερο μηχάνημα για μόνιμη αποτρίχωση και απαλλαγείτε απο δυσοσμίες, ιδρώτα και περιττή τριχοφυΐα.
Βότανα: Βότανα και Καρκίνος

Βότανα θεραπείες / Υποκατηγορία: Καρκίνος

Έχουν προβληθεί πολλοί ισχυρισμοί για την έντονη αντινεοπλασματική δράση ορισμένων φυτών (αντινεοπλασματική σημαίνει ότι το φυτό περιέχει κάποια συστατικά που παρεμποδίζουν την ανάπτυξη νεοπλασμάτων, δηλαδή όγκων).
Όλες οι θεραπευτικές παραδόσεις του κόσμου περιλαμβάνουν φυτά που έχουν τη φήμη αντικαρκινικών .αμάτων.
Στις Ηνωμένες Πολιτείες μια έρευνα καταγράφει τις αντικαρκινικές ιδιότητες όλων των ανθοφόρων φυτών του κόσμου (μια έρευνα που θα χρειαστεί πολύ χρόνο!).
Μερικά από τα "θαυματουργά φάρμακα" που έχουν χρησιμοποιηθεί από την ορθόδοξη .ατρική στην αντιμετώπιση του καρκίνου προέρχονται από φυτά.
Το καλύτερο παράδειγμα είναι η Βίγκα της Μαδαγασκάρης, από την οποία εξάγονται τα φάρμακα vinblastine και vincristine, που χρησιμοποιούνται κατά της λευχαιμίας.
Εδώ έχουμε ένα παράδειγμα για το πώς τα φυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά ειδικό τρόπο ή σαν πηγές ενεργών συστατικών.
Αν και δε θέλω να μειώσω τη σημασία αυτής της μεθόδου, πρέπει να σημειώσω ότι είναι περιορισμένη από το γεγονός ότι θεωρεί τον καρκίνο μια ειδική εντοπισμένη πάθηση που μπορεί να καταπολεμηθεί από ένα ειδικό φάρμακο (ή βότανο).
Είναι πολύ πιο σωστό να θεωρήσουμε αυτή την πάθηση σαν μια εκδήλωση γενικής νοσηρότητας του οργανισμού και να χρησιμοποιήσουμε οργανικές μεθόδους αγωγής που θα βοηθήσουν το σώμα να ανακτήσει τον έλεγχο.
Τα βότανα είναι πολύ αποτελεσματικά στην υποστήριξη ενός τέτοιου μετασχηματισμού μέσα από τις καθαριστικές, ενισχυτικές και θεραπευτικές τους ιδιότητες.
Λειτουργούν καλύτερα όταν αποτελούν μέρος ενός μετασχηματισμού του σώματος, του νου και του πνεύματος, ο οποίος είναι πιθανότατα ο μοναδικός αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης του καρκίνου.
Ακολουθώντας την ολιστική προσέγγιση, θα συστήσω εξομαλυντικά και ειδικά αντι-νεοπλασματικά βότανα σαν τα πιο κατάλληλα για αυτή την πάθηση.
Εξομαλυντικά
Μέσα από την καθαριστική και ομαλοποιητική δράση αυτών των βοτάνων μπορούμε να βοηθήσουμε τον οργανισμό να απαλλαχτεί από τους όγκους.
Ιδιαίτερα χρήσιμα είναι τα ιάματα που λειτουργούν διαμέσου του ήπατος, ενισχύοντας την αποτοξινωτική του δραστηριότητα.
Τέτοια βότανα είναι το Άρκτιο, η 7ριδα, και το Αγριολάπαθο.
Η σημαντική απεκκριτική λειτουργία των νεφρών ενισχύεται από το Γάλιο και το Ταραξάκο.
Αλλά βότανα που ενδείκνυνται ιδιαίτερα είναι εκείνα που έχουν ειδική τονωτική και καθαριστική δράση για το λεμφικό σύστημα, όπως το Γάλιο, η Εχινάκια και η Φυτολάκκα.

Αντινεοπλασματικά
Για να βοηθήσουμε το σώμα να αποκαταστήσει την τάξη και την οργάνωση των προσβλημένων ιστών, χρησιμοποιούμε φυτά που έχουν την ειδική ικανότητα να καταστέλλουν και να καταπολεμούν την ανάπτυξη όγκων.
Πολλοί ισχυρισμοί έχουν γίνει γ.α διάφορα φυτά, άλλοι δικαιολογημένοι και άλλοι όχι.
Θα μπορούσα να δώσω έναν κατάλογο που βασίζεται σε λαϊκές παραδόσεις και παλιές βοτανολογίες, αλλά η αποτελεσματικότητα αυτών των φυτών είναι αβέβαιη.
Εκείνα που χρησιμοποιούμε στη σύγχρονη βοτανολογία, εκτός από τα εξομαλυντικά που προαναφέραμε, είναι το Γουάίάκο, τε Βίσκο, το Τριφύλλι και η Βιολέτα.
Ο τρόπος λειτουργίας αυτών των βοτάνων δεν έχε αναλυθεί, γνωρίζουμε όμως ότι παίζουν σαφή ρόλο στη βοτανική θεραπεία του καρκίνο-
Εκτός από τα ειδικά αντινεοπλασματικά φυτά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, αν βοηθήσουμε ένα όργανο ή έναν ιστό με κατάλληλα βότανα, θα επιτύχουμε μια ανανέωο-και μια απελευθέρωση "ζωτικής ενέργειας", η οποία θα επιτρέψει στο προσβλημένο μέρος του σώματος να αυτοθεραπευτεί από τον καρκίνο.
Μάλιστα, ίσως πρέπει να χρησιμοποιήσουμε φυτά που ασκούν ειδική δράση στο συγκεκριμένο όργανο ή not μας τα υποδεικνύει η γενική κατάσταση της υγείας του ατόμου, και τα οποία δεν έχουν "καμία" άμεση σχέση με τον καρκίνο.
Για παράδειγμα, αν υπάρχει μεγάλο ιστορικέ λοιμώξεων των πνευμόνων, αλλά ο όγκος βρίσκεται στο στομάχι, χορηγούμε τονωτικά τόσο για το στομάχι όσο και για τους πνεύμονες.
Όπως εξηγήσαμε πολλές φορές ήδη η θεραπεία προέρχεται από τη ζωτική δύναμη της ίδιας της ύπαρξης μας και τα βότανα μπορούν απλώς να τη βοηθήσουν στο έργο τους.


Αρθρο: Βότανα: Βότανα και Καρκίνος

Κατηγορία: Βότανα θεραπείες

Υποκατηγορία: Καρκίνος

Σχετικά άρθρα:
Βότανα: Καρκίνος
Βότανα: Βότανα και Καρκίνος
Βότανα: Διατροφή και Καρκίνος
Βότανα: Ψυχολογικοί Παράγοντες και Καρκίνος
Βότανα: Ψυχολογικοί Παράγοντες και ΚαρκίνοςΚοινοποιήστε το άρθρο: στο Facebook, το tweeter κ.α. social media.

Categories:


AA - ΕρωταπΑντήσεις
Diet tips
Yγιεινή διατροφή
Άρθρα
Αρχαία Ελληνική Διατροφή
Βελτίωση του πεπτικού συστήματος
Βότανα θεραπείες
Βότανα κατάλογος
Βότανα πληροφορίες
Βότανα-Φυτά
Διαιτα atkins
Δίαιτα express
Δίαιτα orac
Δίαιτα Scardale
Δίαιτα South Beach
Δίαιτα ανάλογα με τον τύπο αίματος σας
Δίαιτα και Χοληστερίνη
Δίαιτα σύμφωνα με το αίμα σας
Δίαιτα της ζώνης
Δίαιτα Ωμέγα
Διαιτολόγοι-Διατροφολόγοι-Συγγραφείς
Διατροφή
Διατροφή Διαβήτης
Διατροφή του παιδιού
Διατροφή: Πρόληψη ασθενειών
Ενίσχυση του ανοσοποιητικού
Ιπποκράτης περι διαίτης
Καταστάλαγμα Γνώσης
Μυστικά
Παιδική παχυσαρκία
Συμπληρώματα διατροφής
Συνταγές
Τροφές διαχωρισμός
Τροφές κατάλογος
Τρόφιμα: Οσα δεν ξέρεις...
Υγεία και μακροζωία
Υγιεινά ποτά

 
Diaita-express.com Επικοινωνία Καταχώρηση
 
 
φθηνα domain names