Diaita-express.com


Κεφίρ το ποτό της υγείας

Χρήσιμες συνδέσεις:
-Ανανεώστε η κατοχυρώστε internet domain names μόνο με 7,5 € / μήνα

-Δείτε την υγρασία των φυτών σας και βρείτε εύκολα κάθε πότε θέλουν πότισμα.
Το moisture meter μεγαλώνει υγιή φυτά.


-Ταχυγνωριμίες

-Βότανα Κρήτης
KNOSSOS HERBS
Αντωνίου 8
Γαλάτσι
ΧΟΝΔΡΙΚΗ-ΛΙΑΝΙΚΗ
Τηλ.2102135560


ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ
Δοκιμάστε τώρα τον υγιεινό καφέ που προστατεύει την υγεία σας.

Οικιακή αποτρίχωση
Αγοράστε σήμερα το καλύτερο μηχάνημα για μόνιμη αποτρίχωση και απαλλαγείτε απο δυσοσμίες, ιδρώτα και περιττή τριχοφυΐα.
Δίαιτα: Η Λύση των Ομάδων Αίματος: Η Προσωπικότητα

Δίαιτα σύμφωνα με το αίμα σας / Υποκατηγορία: Η ομάδα αίματος

Δεδομένου ότι λειτουργούν τόσες πολλές θεμελιώδεις συνδέ-σεις, δεν είναι παράξενο που πολλοί εικάζουν ότι κάποια λιγότερο ηπιά χαρακτηριστικά μπορούν να αποδοθούν στην ομάδα αίμα-τος, χαρακτηριστικά όπως η προσωπικότητα, η νοοτροπία και η συμπεριφορά.
Αυτό το έχω δει προσωπικά σε πολλές περιπτώσεις.
Συχνά κάποιοι σχολιάζουν το γεγονός ότι ακολούθησα τα βήματα του πατέρα μου και έγινα φυσικοθεραπευτής.
"Το μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά", λένε.
Ή "Φαίνεται ότι κληρονόμησες το πάθος του πατέρα σου για τη θεραπευτική".
Ή, μερικές φορές, "Φαίνεται ότι οι Ντ' Ανταμο έχουν ιατρικά γονίδια".Ακόμη και όταν το σχόλιο αυτό γίνεται εν μέρει σαν αστείο, αισθάνομαι ότι οι περισσότεροι πιστεύουν όντως ότι έχω κληρονομήσει από τον πατέρα μου κάτι πέρα από τα βιολογικά χαρακτηριστικά μου — δηλαδή, ότι δεν ήταν τυχαίο που με τράβηξε η ίδια δουλειά που τράβηξε κι εκείνον.
Η ιδέα ότι ορισμένα κληρονομημένα χαρακτηριστικά, τρόποι, συναισθηματικές ιδιότητες και προτιμήσεις ζωής είναι θαμμένες μέσα στη γενετική μας συγκρότηση έχει γίνει γενικά αποδεκτή, αν και δεν είμαστε σίγουροι πώς να μετρήσουμε επιστημονικά αυτή την κληρονομικότητα.
Δεν ξέρουμε (ακόμη!) αν υπάρχουν κάποια γονίδια που επηρεάζουν την προσωπικότητα.
Μερικοί μπορεί να υποστηρίξουν ότι ο τρόπος που φερόμαστε έχει περισσότερη σχέση με την ανατροφή παρά με τη φύση μας.
Αλλά μπορεί να παίζουν ρόλο και τα δύο.
Πρόσφατα, ήρθε να με δει η Μπέβερλι, μια παλιά ασθενής μου, μαζί με την ενήλικη κόρη της.
Η Μπέβερλι μου είχε πει παλιότερα ότι ήταν νέα και ανύπαντρη όταν γεννήθηκε η κόρη της, και γι' αυτό την έδωσε για υιοθεσία.
Επί τριάντα χρόνια, η Μπέβερλι δεν ήξερε τι είχε απογίνει η κόρη της — μέχρι τη μέρα που εμφανίστηκε στην πόρτα της μια νέα γυναίκα με γνώριμη όψη, έχοντας βρει τη βιολογική μητέρα της μέσω ενός οργανισμού αναζήτησης.
Αποδείχτηκε ότι η κόρη της Μπέβερλι ανατράφηκε στη Δυτική Ακτή των ΗΠΑ, σε ένα πολύ διαφορετικό περιβάλλον από αυτό της Μπέβερλι.
Και όμως, έμεινα κατάπληκτος βλέποντας τες δίπλα δίπλα.
Ήταν μητέρα και κόρη από κάθε άποψη.
Είχαν ακριβώς τα ίδια φερσίματα και την ίδια προφορά (παρόλο που η Μπέβερλι ήταν Νεοϋορκέζα και η κόρη της Καλιφορνέζα), και είχαν την ίδια αίσθηση του χιούμορ.
Το εκπληκτικό ήταν ότι η κόρη είχε διαλέξει το ίδιο επάγγελμα με τη μητέρα.
Ήταν και οι δύο διευθύντριες ανθρώπινων πόρων στις εταιρείες όπου δούλευαν.
Αν υπήρξε ποτέ κάποια απόδειξη για τις γενετικές βάσεις της προσωπικότητας, τότε αυτή βρισκόταν στο γραφείο μου.
Φυσικά, αντιλαμβάνομαι ότι τα στοιχεία αυτά είναι "ανεκδοτι-κά" και όχι επιστημονικά.
Το ίδιο ισχύει για το μεγαλύτερο μέρος των ερευνών γύρω από τις ομάδες αίματος.
Παρόλα αυτά, η σύνδεση μας κινεί το ενδιαφέρον, γιατί μας φαίνεται λογικό να υπάρχει μια αιτιώδης σχέση ανάμεσα σε αυτά που συμβαίνουν στο κυττα-ρικο επίπεδο του είναι μας και στις νοητικές, σωματικές και συναι-σθηματικές τάσεις όπως αυτές εκφράζονται μέσα από την ομάδα αίματος.
Μια σειρά από εξελικτικές μεταβολές άλλαξαν το ανοσοποιη-τικο και το πεπτικό σύστημα των ανθρώπων, οδηγώντας στην ανά-πτυξη των ομάδων αίματος.
Όμως, τα συστήματα νοητικών και συναισθηματικών αντιδράσεων μεταβλήθηκαν επίσης από τις εξε-λικτικές αλλαγές, και με αυτή την αλλαγή εμφανίστηκαν πολύ διαφορετικά ψυχολογικά πρότυπα και συμπεριφορές.
Κάθε ομάδα αίματος έδωσε μια δύσκολη και πολύ σαφή μάχη για την ύπαρξη της πριν από πολύ καιρό.
Ο ορμητικός και μοναχι-χικός τύπος της ομάδας Ο θα αποτύγχανε οικτρά στο τακτικό, συ-νεργασιακό περιβάλλον της ομάδας Α — κάτι που είναι και ένας σημαντικός λόγος που οδήγησε στην αλλαγή της ομάδας αίμα-τος.
Θα ήταν παράξενο αν διαπιστώναμε ότι πολλά από αυτά τα πρωτόγονα χαρακτηριστικά βρίσκονται ακόμη κρυμμένα σε κάποια βαθιά επίπεδα της ψυχής μας;
Η πίστη ότι η προσωπικότητα καθορίζεται από την ομάδα αίμα-τος; έχει κερδίσει μεγάλο έδαφος στην Ιαπωνία.
Η ανάλυση ομά-δας; αίματος στην Ιαπωνία, το κέτσου-έκί-γκάτα όπως ονομάζεται, θεωρείται σοβαρή υπόθεση.
Οι μάνατζερ εταιρειών τη χρήσιμοποιουν για να προσλάβουν υπαλλήλους, οι ερευνητές αγοράς τη χρησιμοποιούν για να προβλέψουν αγοραστικές συνήθειες, και οι περισσότεροι άνθρωποι τη χρησιμοποιούν για να επιλέγουν φίλους, αισθηματικό ταίρι και σύντροφο ζωής.
Αυτόματα μηχανήματα που πίνουν ανάλυση αίματος επιτόπου υπάρχουν σε σιδηροδρομικούς σταθμούς, πολυκαταστήματα, εστιατόρια και άλλους δημόσιους χώρους.
Υπάρχει μάλιστα ένας εξαιρετικά ευυπόληπτος οργανι-11) ιός, η Ένωση ΑΒΟ, που βοηθά άτομα και οργανισμούς να παίρ-νουν σωστές αποφάσεις με βάση την ομάδα αίματος.
0 κύριος υποστηρικτής της σύνδεσης ομάδας αίματος-προ-σωπικότητας είναι κάποιος Τοσικάτα Νόμι, ο πατέρας του οποίου διατύπωσε για πρώτη φορά τη θεωρία.
Το 1980, ο Νόμι και ο Αλε-ξάντερ Μπέσερ έγραψαν ένα βιβλίο με τίτλο Είστε η Ομάδα Αίματος σας, το οποίο έχει πουλήσει πάνω από έξι εκατομμύρια αντίτυπα στην Ιαπωνία.
Περιέχει προφίλ προσωπικότητας για τις διάφορες ομάδες αίματος, τα οποία φτάνουν σε σημείο να λένε τι επάγγελμα πρέπει να κάνει κανείς, ποιον να παντρευτεί, και ποια δεινά τον περιμένουν αν αγνοήσει αυτές τις συμβουλές.
Το βιβλίο είναι ψυχαγωγικό, και δεν διαφέρει πολύ από την αστρολογία, την αριθμολογία και άλλες μεθόδους που έχουν σκοπό να μας δείξουν ποια είναι η θέση μας μέσα στο αβέβαιο πλαίσιο των πραγμάτων.
Νομίζω, όμως, ότι το μεγαλύτερο μέρος των συμβουλών του βιβλίου πρέπει να αντιμετωπίζονται με κάποια επιφύλαξη.
Για παράδειγμα, δεν νομίζω ότι πρέπει να επιλέγουμε την αδελφή ψυχή μας ή τον αισθηματικό μας σύντροφο με βάση την ομάδα αίματος.
Προσωπικά είμαι ομάδα Α και είμαι βαθιά ερωτευμένος με τη γυναίκα μου τη Μάρθα, η οποία είναι ομάδα Ο.
Δεν θα μου άρεσε το ενδεχόμενο να μέναμε αιώνια χωρισμένοι λόγω κάποιας ψυχικής ασυμβατότητας ανάμεσα στις ομάδες μας.
(Παρεμπιπτόντως, τα πηγαίνουμε μια χαρά, έστω και αν η ώρα του φαγητού είναι λίγο χαώδης).
Επιπλέον, αυτή η μέθοδος, όπως και όλες οι προσπάθειες να χαρακτηρίσουμε τους ανθρώπους με κάποιες "ετικέτες", έχει τους κινδύνους της.
Από τη στιγμή που θα πεις, "Η ομάδα Α είναι έτσι", ή "Η ομάδα Β είναι έτσι", το επόμενο αναπόφευκτο βήμα είναι να πεις, "Η ομάδα Β είναι ανώτερη" ή "Μόνο άτομα της ομάδας Ο μπορούν να γίνουν πρόεδροι".
Αναπτύσσονται κάστες.
Μια παραλλαγή αυτής της αντίληψης παρατηρείται καθημερινά στην Ιαπωνία, όταν για παράδειγμα μια εταιρεία βάζει αγγελία ότι ζητά υποψηφίους ομάδας Β για να συμπληρώσει κενές διευθυντικές θέσεις.
Τότε λοιπόν ποια είναι η αξία αυτών των υποθέσεων, και γιατί τις αναφέρω εδώ; Είναι πολύ απλό.
Πιστεύω ότι το κέτσου-έκι-γκά-τα των Ιαπώνων είναι ακραία τακτική, αλλά δεν μπορώ να αρνηθώ ότι κατά πάσα πιθανότητα υπάρχει μια ουσιαστική αλήθεια στις θεωρίες περί της ύπαρξης μιας σχέσης ανάμεσα στα κύτταρα και την προσωπικότητα μας.
Οι σύγχρονοι επιστήμονες και γιατροί έχουν αναγνωρίσει ξεκάθαρα την ύπαρξη μιας βιολογικής σύνδεσης νου-σώματος, και έχουμε δείξει ήδη πιο πριν σε αυτό το κεφάλαιο τη σχέση ανάμεσα στην ομάδα αίματος και την αντίδραση μας στο στρες.
Η ιδέα ότι η ομάδα αίματος μπορεί να σχετίζεται με την προσωπικότητα δεν είναι τόσο παράξενη.
Πραγματικά, αν κοιτάξουμε κάθε ομάδα αίματος, θα διακρίνουμε μια σαφή προσωπικότητα, που είναι η κληρονομιά των αρχαίων προτερημάτων της.
Ίσως αυτός είναι απλώς ένας άλλος τρόπος για να εκμεταλλευτείτε αυτά τα προτερήματα.
Οι χαρακτηρισμοί και οι συμβουλές που θα δώσω σχετικά με την προσωπικότητα σας με βάση την ομάδα αίματος βασίζονται στις συνδυασμένες εντυπώσεις που έχω συγκεντρώσει από εμπει-ρικές παρατηρήσεις χιλιάδων ανθρώπων για πολλά χρόνια.
Μπορεί αυτά τα δεδομένα να δώσουν μια πληρέστερη εικόνα της ζωτικής δύναμης της συγκεκριμένης ομάδας.
Απλώς μην τα αφήσετε να γίνουν μια πηγή περιορισμού — αφήστε μάλλον να γίνουν μισ πηγή εκπλήρωσης.
Στηριζόμενοι στα προτερήματα της δικής σας ομάδας αίματος, ίσως μπορέσετε να αποκτήσετε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και ακρίβεια στη δουλειά σας και μεγαλύτερη συναισθηματική ευ-τυχία και ασφάλεια στη ζωή σας.
Δεν υπάρχουν ακόμη αρκετά ακλόνητα δεδομένα που να δικαιολογούν κάποια σαρωτικά συμπεράσματα τα οποία να μας επι-τρέπουν να προσδιορίζουμε την προσωπικότητα με βάση την ομάδα αίματος, υπάρχει όμως ένας κόσμος πληροφοριών που περιμένει να τον εξερευνήσουμε.
Δεν έχουμε καταλήξει ακόμη σε μια πλήρη κατανόηση του μοναδικού κυτταρικού προτύπου του αώματός μας παρά τις έρευνες που κάνουμε σε βάθος.
Μπορεί στον επόμενο αιώνα να μπορέσουμε επιτέλους να εντοπίσουμε κάποιο "γενικό σχέδιο", ένα χάρτη που θα μας δείξει πώς να πάμε από το ένα σημείο στο άλλο μέσα στον εαυτό μας.
Μπορεί όμως και όχι.
Υπάρχουν τόσα πολλά που δεν καταλαβαίνουμε, τόσα πολλά που μπορεί να μην καταλάβουμε ποτέ.
Αλλά μπορούμε να κάνουμε υποθέσεις, να σκεφτούμε και να εξετάσουμε τις πολλές πιθανότητες.
Γι' αυτό έχουμε αναπτύξει τόσο υψηλή νοημοσύνη ως είδος.Αυτά τα στοιχεία —δίαιτα, διαχείριση βάρους, συμπλήρωση της διατροφής, έλεγχος του στρες και προσωπικές ιδιότητες — αποτελούν τα ουσιαστικά στοιχεία του ατομικού πλάνου που αντιστοιχεί σε κάθε ομάδα αίματος.

Πριν προχωρήσετε παρακάτω όμως, σας συστήνω να κάνετε ένα πράγμα ακόμη: Μάθετε τι ομάδα αίματος είστε!


Αρθρο: Δίαιτα: Η Λύση των Ομάδων Αίματος: Η Προσωπικότητα

Κατηγορία: Δίαιτα σύμφωνα με το αίμα σας

Υποκατηγορία: Η ομάδα αίματος

Σχετικά άρθρα:
Δίαιτα: Ομάδα αίματος: Η Πραγματική Επανάσταση της Εξέλιξης
Δίαιτα: Ομάδα αίματος: Η ανθρώπινη ιστορία
Δίαιτα: Ομάδα αίματος: Ομάδα 0,η αρχαιότερη
Δίαιτα: Ομάδα αίματος: Ομάδα Α, οι αγρότες
Δίαιτα: Ομάδα αίματος: Ομάδα Β ,ισορροπία
Δίαιτα: Ομάδα αίματος: Ομάδα ΑΒ ,η σύγχρονη εξέλιξη
Δίαιτα: Ομάδα αίματος: Τα Πεδία Ανάμειξης
Δίαιτα: Κώδικας Αίματος: Το Πρότυπο της Ομάδας Αίματος
Δίαιτα: Κώδικας Αίματος: Η Σπουδαιότητα της Ομάδας Αίματος
Δίαιτα: Κώδικας Αίματος: Και Εδώ Μπαίνει η Ομάδα Αίματος
Δίαιτα: Κώδικας Αίματος: Τα Αντιγόνα Δημιουργούν Αντισώματα (Έξυπνες Βόμβες του Ανοσοποιητικού)
Δίαιτα: Κώδικας Αίματος: Λεκτίνες: Η Διατροφική Σύνδεση
Δίαιτα: Κώδικας Αίματος: Λεκτίνες: Μια Επικίνδυνη Κόλλα
Δίαιτα: Κώδικας Αίματος: Πώς να Εντοπίσετε τις Λεκτίνες που σας Βλάπτουν
Δίαιτα: Κώδικας Αίματος: Ένα Μάθημα για τις Ομάδες Αίματος: Η Ιστορία του Ραβίνου
Δίαιτα: Η Λύση των Ομάδων Αίματος: Πλάνο
Δίαιτα: Η Λύση των Ομάδων Αίματος: Το Διαιτολόγιο της Ομάδας Αίματος
Δίαιτα: Η Λύση των Ομάδων Αίματος: Αδυνάτισμα
Δίαιτα: Η Λύση των Ομάδων Αίματος: Οι Συμβουλές Συμπληρωμάτων
Δίαιτα: Η Λύση των Ομάδων Αίματος: Το Προφίλ Στρες-Γυμναστικής
Δίαιτα: Η Λύση των Ομάδων Αίματος: Η ΠροσωπικότηταΚοινοποιήστε το άρθρο: στο Facebook, το tweeter κ.α. social media.

Categories:


AA - ΕρωταπΑντήσεις
Diet tips
Yγιεινή διατροφή
Άρθρα
Αρχαία Ελληνική Διατροφή
Βελτίωση του πεπτικού συστήματος
Βότανα θεραπείες
Βότανα κατάλογος
Βότανα πληροφορίες
Βότανα-Φυτά
Διαιτα atkins
Δίαιτα express
Δίαιτα orac
Δίαιτα Scardale
Δίαιτα South Beach
Δίαιτα ανάλογα με τον τύπο αίματος σας
Δίαιτα και Χοληστερίνη
Δίαιτα σύμφωνα με το αίμα σας
Δίαιτα της ζώνης
Δίαιτα Ωμέγα
Διαιτολόγοι-Διατροφολόγοι-Συγγραφείς
Διατροφή
Διατροφή Διαβήτης
Διατροφή του παιδιού
Διατροφή: Πρόληψη ασθενειών
Ενίσχυση του ανοσοποιητικού
Ιπποκράτης περι διαίτης
Καταστάλαγμα Γνώσης
Μυστικά
Παιδική παχυσαρκία
Συμπληρώματα διατροφής
Συνταγές
Τροφές διαχωρισμός
Τροφές κατάλογος
Τρόφιμα: Οσα δεν ξέρεις...
Υγεία και μακροζωία
Υγιεινά ποτά

 
Diaita-express.com Επικοινωνία Καταχώρηση
 
 
φθηνα domain names