Diaita-express.com


Κεφίρ το ποτό της υγείας

Χρήσιμες συνδέσεις:
-Ανανεώστε η κατοχυρώστε internet domain names μόνο με 7,5 € / μήνα

-Δείτε την υγρασία των φυτών σας και βρείτε εύκολα κάθε πότε θέλουν πότισμα.
Το moisture meter μεγαλώνει υγιή φυτά.


-Ταχυγνωριμίες

-Βότανα Κρήτης
KNOSSOS HERBS
Αντωνίου 8
Γαλάτσι
ΧΟΝΔΡΙΚΗ-ΛΙΑΝΙΚΗ
Τηλ.2102135560


ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ
Δοκιμάστε τώρα τον υγιεινό καφέ που προστατεύει την υγεία σας.

Οικιακή αποτρίχωση
Αγοράστε σήμερα το καλύτερο μηχάνημα για μόνιμη αποτρίχωση και απαλλαγείτε απο δυσοσμίες, ιδρώτα και περιττή τριχοφυΐα.
Δίαιτα: Όμάδα αίματος και καρκίνος: Άλλες μορφές καρκίνου

Δίαιτα σύμφωνα με το αίμα σας / Υποκατηγορία: Ομάδα αίματος και υγεία

Η παθολογία αυτής της πάθησης είναι ουσιαστικά η ίδια σε όλες τις μορφές της.
Όμως, υπάρχουν παραλλαγές που αφορούν τόσο το αίτιο όσο και την ομάδα αίματος.
Οι δείκτες όγκων τύπου Α ή Β ασκούν εντυπωσιακό έλεγχο πάνω στον τρόπο που αντιδρά το ανοσοποιητικό σύστημα στην εισβολή και την ανάπτυξη του καρκίνου.
Και πάλι, σχεδόν όλες οι μορφές καρκίνου δείχνουν μια προτίμηση για τις ομάδες Α και ΑΒ, αν και υπάρχουν και μερικές μορφές με χαρακτηριστικά Β, όπως οι καρκίνοι του γυναικείου γεννητικού συστήματος και της ουροδόχου κύστης.
Η ομάδα Ο φαίνεται να έχει πολύ μεγαλύτερη αντίσταση σε οποιαδήποτε σχεδόν μορφή καρκίνου.
Πιστεύω ότι τα πιο απλά σάκχαρα φουκόζης της ομάδας Ο, καθώς είναι εχθρικά και μη ανεκτικά, προδιαθέτουν το ανοσοποιητικό σύστημα να πετάξει από τον οργανισμό τα καρκινικά κύτταρα τύπου Α —ή σε μερικές περιπτώσεις τύπου Β— και να αναπτύξει αντισώματα αντι-Α ή αντι-Β.
Και πάλι, δυστυχώς είναι λίγα αυτά που ξέρουμε γύρω από τις πλήρεις συνέπειες της σύνδεσης της ομάδας αίματος με τον καρκίνο, πέρα από τον καρκίνο του μαστού.
Όμως το πιθανότερο είναι να ακολουθούν κι αυτές μια παρόμοια πορεία.
Ας εξετάσουμε μερικές από τις συνηθέστερες μορφές καρκίνου.
Εγκεφαλικοί όγκοι
Οι περισσότερες μορφές καρκίνου του εγκεφάλου και του νευρικού συστήματος, όπως το πολύμορφο γλοίωμα και το αστροκύ-τωμα, δείχνουν μια προτίμηση για τις ομάδες Α και ΑΒ.
Οι δείκτες όγκων έχουν ομοιότητα με την ομάδα Α.
Καρκίνος του γυναικείου γεννητικού συστήματος
Ο καρκίνος του γυναικείου γεννητικού συστήματος (της μήτρας, του τραχήλου της μήτρας, των ωοθηκών και των χειλέων) δείχνουν μια προτίμηση για τις γυναίκες των ομάδων Α και ΑΒ.
Όμως, υπάρχει επίσης ένας μεγάλος αριθμός γυναικών ομάδας Β που υποφέρουν επίσης από τέτοιες μορφές καρκίνου.
Αυτό σημαίνει ότι δημιουργούνται διαφορετικοί δείκτες όγκου, ανάλογα με τις περιστάσεις.
Οι κύστες των ωοθηκών και τα ινομυώματα της μήτρας, που συνήθως είναι καλοήθους μορφής αλλά μπορεί να δείχνουν ευπάθεια στον καρκίνο, παράγουν μεγάλες ποσότητες αντιγόνων τύπου Α και Β.
Όπως προανέφερα, βρίσκομαι τώρα στο όγδοο έτος μιας δεκαετούς κλινικής μελέτης γυναικών με καρκίνο του γυναικείου γεννητικού συστήματος.
Οι περισσότερες ασθενείς μου είναι ομάδα Α, και μερικές ομάδα Β.
Σπάνια κάνω αγωγή σε γυναίκες της ομάδας ΑΒ, αλλά αυτό συμβαίνει επίσης επειδή η ομάδα αυτή είναι πολύ μικρή.
Καρκίνος του τταχέος εντέρου
Η ομάδα αίματος δεν είναι ο ισχυρότερος καθοριστικός παράγοντας για τις διάφορες μορφές καρκίνου του παχέος εντέρου.
Οι πραγματικοί παράγοντες κινδύνου για τις συνθήκες που οδηγούν σε καρκίνο του παχέος εντέρου αφορούν τη διατροφή, τον τρόπο ζωής και την ιδιοσυγκρασία.
Η ελκώδης κολίτιδα, η νόσος του Κρον, και το σύνδρομο ερεθισμού του εντέρου, αν αφεθούν χωρίς καμιά παρέμβαση, συνήθως αφήνουν τον οργανισμό εξαντλημένο και ανοιχτό στον καρκίνο.
Μια διατροφή με πολλά λίπη, σε συνδυασμό με το κάπνισμα και το αλκοόλ, δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για καρκίνους του πεπτικού συστήματος.
Ο κίνδυνος είναι μεγαλύτερος αν έχετε οικογενειακό ιστορικό καρκίνου του παχέος εντέρου.
Καρκίνος του στόματος και του άνω πεπτικού συστήματος
Ο καρκίνος των χειλιών, της γλώσσας, των ούλων και των παρειών, οι όγκοι των σιελογόνων αδένων και ο καρκίνος του οισοφάγου συνδέονται όλοι σε σημαντικό βαθμό με τις ομάδες Α και ΑΒ.
Οι περισσότερες από αυτές τις μορφές καρκίνου είναι αυτο-παραγόμενες, με την έννοια ότι οι κίνδυνοι μπορούν να ελαχιστοποιηθούν αν κόψετε το κάπνισμα, μετριάσετε την κατανάλωση αλκοόλ, και παρακολουθείτε τη διατροφή σας.
Καρκίνος του στομάχου και του οισοφάγου
0 καρκίνος του στομάχου συνδέεται με τα χαμηλά επίπεδα στομαχικών οξέων, ένα χαρακτηριστικό των ομάδων Α και ΑΒ.
Σε περισσότερες από 63.000 περιπτώσεις καρκίνου του στομάχου που μελετήθηκαν, επικρατούσαν οι ομάδες Α και ΑΒ.
Ο καρκίνος του στομάχου είναι επιδημικός στην Κίνα, την Ιαπωνία και την Κορέα, επειδή η τυπική διατροφή περιέχει πολλά καπνιστά, πίκλες και τροφές που έχουν υποστεί ζύμωση.
Αυτές οι βασικές ασιατικές τροφές φαίνονται να αντισταθμίζουν τις θετικές επιδράσεις της σόγιας, ίσως επειδή είναι γεμάτες από καρκινογόνα νιτρικά άλατα.
Οι Ασιάτες της ομάδας Β, που έχουν υψηλότερα επίπεδα στομαχικών οξέων, δεν εμφανίζουν τόση ευπάθεια στον καρκίνο του στομάχου, παρόλο που τρώνε κι αυτοί μερικές από αυτές τις τροφές.
Καρκίνος του παγκρέατος, της χολής και των χοληφόρων πάρων
Αυτές οι μορφές καρκίνου σπανίζουν στην ομάδα Ο, με το ανθεκτικό πεπτικό της σύστημα.
Οι ομάδες Α και ΑΒ κινδυνεύουν περισσότερο, ενώ η ομάδα Β εμφανίζει κάποια ευπάθεια, ιδιαίτερα αν καταναλώνει πολλές "σκληρές" τροφές, όπως οι ξηροί καρποί και οι σπόροι.Αρκετές από τις παλιότερες αγωγές για αυτές τις μορφές καρκίνου περιλάμβαναν μεγάλες ποσότητες ωμού συκωτιού από πρόβατο, άλογο και βούβαλο.
Υπήρχαν ενδείξεις ότι αυτό βοηθά, αλλά κανείς δεν ήξερε γιατί.
Αργότερα ανακαλύφθηκε ότι το συκώτι περιέχει λεκτίνες που επιβραδύνουν την ανάπτυξη και εξάπλωση αυτών των μορφών καρκίνου.
Φ * Φ
Ιστορικό: Καρκίνος του ήπατος
Κάθι, 49 ετών, ομάδα Α
Η Κάθι κατέφυγε για πρώτη φορά σε γιατρό στα τέλη της δεκαετίας του 1980, για ένα ύποπτο εξόγκωμα στο υπογάστριο, που αποδείχτηκε ότι ήταν μια επιθετική μορφή καρκίνου του ήπατος.
Υποβλήθηκε σε αγωγή στο Νοσοκομείο Ντίκονες του Χάρβαρντ, στη Βοστόνη της Μασαχουσέτης, και τελικά έκανε μεταμόσχευση ήπατος.
Εγώ την είδα για πρώτη φορά το 1990.
Στα δύο χρόνια που ακολούθησαν, εκείνο που έκανα κυρίως ήταν να χρησιμοποιώ φυσιοθεραπευτικές τεχνικές για να αντικαταστήσω τα ανοσοκατασταλτικά φάρμακα που έπαιρνε ώστε να μην απορρίψει ο οργανισμός της το μεταμοσχευμένο συκώτι.
Η κατάσταση της βελτιώθηκε σε σημείο που μπόρεσε να διακόψει τα φάρμακα.
Το 1992 όμως, η Κάθι πρόσεξε κάποιο λαχάνιασμα, και όταν έκανε τσεκάπ στο Χάρβαρντ, οι γιατροί πρόσεξαν κάποιες ενδείξεις στην ακτινογραφία θώρακος που της έκαναν.
Αποδείχτηκε ότι ήταν καρκίνος.
Η Κάθι και οι γιατροί της αντιμετώπιζαν ένα δίλημμα.
Ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί τόσο πολύ στους πνεύμονες ώστε δεν μπορούσε να γίνει χειρουργική αφαίρεση («Θα ήταν σαν να μαζεύεις μούρα», είπε ο χειρουργός της).
Επιπλέον, το μεταμοσχευμένο συκώτι απέκλειε τη χημειοθεραπεία.
Πιάσαμε δουλειά λοιπόν, χρησιμοποιώντας τη βασική αντικαρκινική δίαιτα της ομάδας Α και διάφορα βότανα που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα.
Της σύστησα επίσης ένα σκεύασμα από χόνδρο καρχαρία που το έπαιρνε από το στόμα και το χρησιμοποιούσε επίσης για υποκλυσμούς.
Σε μια εκπληκτική σειρά από επιστολές, η χειρουργική ομάδα της Κάθι στο Χάρβαρντ με ενημέρωνε για την πρόοδο της.
Σε ένα γράμμα με ημερομηνία 3 Σεπτεμβρίου 1992, με πληροφόρησαν ότι τα έλκη στους πνεύμονες της Κάθι είχαν μειωθεί και τώρα έμοιαζαν περισσότερο με ουλώδη ιστό.
Επόμενα γράμματα επιβεβαίωσαν αυτή την εκτίμηση.
Το 1993, ακόμη και ο ουλώδης ιστός είχε αρχίσει να εξαφανίζεται.
Η Κάθι ήταν κατάπληκτη και πανευτυχής.
«Όταν μου είπαν ότι ο καρκίνος υποχωρούσε, ένιωσα σαν να είχα κερδίσει το λότο», είπε ευτυχισμένη.
Η Κάθι έζησε άλλα τρία χρόνια χωρίς συμπτώματα.
Δυστυχώς, σε αυτό το σημείο εμφάνισε πάλι καρκίνο, και αργότερα πέθανε.
Η περίπτωση αυτή είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για δύο λόγους.
Πρώτον, όλο αυτό το διάστημα η Κάθι δεν έκανε καμία άλλη αγωγή πέρα από τη φυσιοθεραπευτική.
Δεύτερον, η ομάδα της στο Χάρβαρντ είχε ανοιχτό μυαλό και στήριξε την απόφαση της να απευθυνθεί σε φυσιοθεραπευτή γιατρό.
Ίσως εδώ να έχουμε μια μικρή γεύση από το μέλλον: όλα τα ιατρικά συστήματα να συνεργάζονται για τη βελτίωση της υγείας του ασθενούς.
Επίσης, το συνολικό κόστος της φυσιοθεραπευτικής αγωγής της Κάθι δεν ξεπέρασε τα 1.500 δολάρια, σε αντίθεση με τις δεκάδες χιλιάδες δολάρια που θα είχε ξοδέψει για τη συμβατική αγωγή.
Καρκίνος του πνεύμονα
Ο καρκίνος του πνεύμονα είναι πραγματικά μη ειδικός: είναι μία από τις λίγες μορφές καρκίνου που δεν συνδέεται με κάποια συγκεκριμένη ομάδα αίματος.
Τις περισσότερες φορές προκαλείται από το κάπνισμα.
Πάντως, ο καρκίνος του πνεύμονα προκαλείται και από πολλά άλλα πράγματα.
Υπάρχουν άτομα που δεν έχουν καπνίσει ποτέ και που θα πεθάνουν από καρκίνο του πνεύμονα καθώς διαβάζετε αυτή την πρόταση.
Αλλά όλοι ξέρουμε ότι το κάπνισμα είναι το κυριότερο αίτιο καρκίνου του πνεύμονα.
Ο καπνός είναι τόσο ισχυρό καρκινογόνο από μόνος του, ώστε παρακάμπτει όλους τους άλλους παράγοντες, όπως η προδιάθεση ή όχι της ομάδας αίματος.
Λέμφωμα, Λευχαιμία και Νόσος του Χότζκινς
Αυτή είναι μια μορφή καρκίνου στην οποία έχει ίσως προδιάθε ση η ομάδα Ο.
Αν και αυτές οι μορφές καρκίνου του αίματος και του λεμφικού συστήματος προσβάλλουν κατά προτίμηση την ομά δα Ο, μπορεί να μην είναι πραγματικές μορφές καρκίνου αλλά ιο-γενείς λοιμώξεις που έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο.
Αυτό θα ήταν λογικό με βάση τα όσα ξέρουμε για την ομάδα Ο, η οποία το καταφέρνει πολύ καλά στην καταπολέμηση των περισσότερων μορφών καρκίνου, αλλά το αντιγόνο της δεν είναι καλά διαμορφω μένο για την καταπολέμηση ιών.
Καρκίνος του προστάτη
Το ποσοστό καρκίνου του προστάτη φαίνεται να είναι μεγαλύ τερο ανάμεσα στους μη εκκριτικούς τύπους (βλέπε Παράρτημο Ε).
Η δική μου πείρα μου έχει δείξει ότι είναι περισσότεροι οι άντρες των ομάδων Α και ΑΒ που παθαίνουν καρκίνο του προστά τη από εκείνους των ομάδων Ο και Β.
Οι εκκριτικοί τύποι των ομά δων Α και ΑΒ διατρέχουν το μεγαλύτερο κίνδυνο.
Καρκίνος του δέρματος και των οστών
Ο καρκίνος του δέρματος είναι μοναδικός από την άποψη ότι εμφανίζεται πιο συχνά στην ομάδα Ο.
Ίσως το πιο ανοιχτόχρωμο δέρμα των βορειοευρωπαίων —που είναι κατά κύριο λόγο ομάδα Ο— αντιδρά στα αυξημένα επίπεδα της υπεριώδους ακτινοβολία·; που προκαλείται από την περιβαλλοντική μόλυνση.
Το κακόηθες μελάνωμα είναι η πιο θανάσιμη μορφή καρκίνου του δέρματος.
Οι ομάδες Α και ΑΒ κινδυνεύουν περισσότερο από αυ ι11 την πάθηση, αλλά και οι ομάδες Ο και Β δεν είναι απρόσβλητες.Ο καρκίνος των οστών δείχνει μια συστηματική προτίμηση για την ομάδα Β, αν και υπάρχει και κάποιος κίνδυνος για τις ομάδες Α και ΑΒ.
Καρκίνος του ουροποιητικού συστήματος
Ο καρκίνος της ουροδόχου κύστης και στους άντρες και στις γυναίκες εμφανίζεται πιο συχνά στις ομάδες Α και Β.
Η ομάδα ΑΒ, που έχει τα χαρακτηριστικά και της Α και της Β, διατρέχει ίσως το μεγαλύτερο κίνδυνο απ' όλες.
Τα άτομα της ομάδας Β (σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από εκείνα της Α), που υποφέρουν από επανειλημμένες λοιμώξεις της ουροδόχου κύστης και των νεφρών, πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στην αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος, γιατί οδηγεί αναπόφευκτα σε πιο σοβαρές παθήσεις.
Υπάρχει μια παράξενη σύνδεση που δεν έχει εξηγηθεί ακόμη: η συγκολλητίνη του φύτρου του σιταριού, η λεκτίνη που βοηθά και το λοβικό και τον ενδοπορικό καρκίνο του μαστού, περιέργως επιταχύνει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων της ουροδόχου κύστης.


Αρθρο: Δίαιτα: Όμάδα αίματος και καρκίνος: Άλλες μορφές καρκίνου

Κατηγορία: Δίαιτα σύμφωνα με το αίμα σας

Υποκατηγορία: Ομάδα αίματος και υγεία

Σχετικά άρθρα:
Δίαιτα: Υγεία: Ιατρικές Στρατηγικές Ο Συνδετικός Κρίκος της Ομάδας Αίματος
Δίαιτα: Υγεία: Φάρμακα του εμπορίου
Δίαιτα: Υγεία: Εμβόλια:Οι ευαισθησίες των ομάδων αίματος
Δίαιτα: Υγεία: Εμβόλια: Τα υπέρ και τα κατά των αντιβιοτικών
Δίαιτα: Υγεία: Εμβόλια: Αντιβιοτικά στον οδοντίατρο
Δίαιτα: Υγεία: Εμβόλια: Χειρουργικές επεμβάσεις:Καλύτερη ανάρρωση
Δίαιτα: Υγεία: Εμβόλια: Ακούτε την ομάδα αίματος σας
Δίαιτα: Δύναμη Πάνω στις Αρρώστιες: Γιατί Μερικά Ατομα Είναι Ευπαθή και Μερικά Όχι
Δίαιτα: Δύναμη Πάνω στις Αρρώστιες: Ο Συνδετικός Κρίκος της Ομάδας Αίματος
Δίαιτα: Δύναμη Πάνω στις Αρρώστιες: Παθήσεις γήρανσης
Δίαιτα: Δύναμη Πάνω στις Αρρώστιες: Αλλεργίες
Δίαιτα: Δύναμη Πάνω στις Αρρώστιες: Αυτοάνοσες διαταραχές
Δίαιτα: Δύναμη Πάνω στις Αρρώστιες: Σκλήρυνση κατά Πλάκας και Νόσος του Λου Γκέριγκ
Δίαιτα: Δύναμη Πάνω στις Αρρώστιες: Αιματολογικές διαταραχές
Δίαιτα: Δύναμη Πάνω στις Αρρώστιες: Καρδιαγγειακές παθήσεις
Δίαιτα: Δύναμη Πάνω στις Αρρώστιες: Παιδικές ασθένειες
Δίαιτα: Δύναμη Πάνω στις Αρρώστιες: Διαβήτης
Δίαιτα: Δύναμη Πάνω στις Αρρώστιες: Πεπτικές παθήσεις
Δίαιτα: Λοιμώξεις :Σύνδρομο επίκτητης ανοσολογικής ανεπάρκειας(AIDS )
Δίαιτα: Λοιμώξεις: Βρογχίτιδα και Πνευμονία
Δίαιτα: Λοιμώξεις: Καντιντίαση (κοινή μυκητίαση)
Δίαιτα: Λοιμώξεις: Χολέρα
Δίαιτα: Λοιμώξεις: Κρυολόγημα και Γρίπη
Δίαιτα: Λοιμώξεις: Πανώλη, Τυφοειδής Πυρετός, Ευλογιά και Ελονοσία
Δίαιτα: Λοιμώξεις: Πολιομυελίτιδα και Ιογενής Μηνιγγίτιδα
Δίαιτα: Λοιμώξεις: Ιγμορίτιδα
Δίαιτα: Λοιμώξεις: Παράσιτα (αμοιβαδική δυσεντερία, γιαρδίαση, ταινία και ασκαρίαση)
Δίαιτα: Λοιμώξεις: Σύφιλη και Ουρολοιμώξεις
Δίαιτα: Παθήσεις του ύπατος
Δίαιτα: Δερματικές διαταραχές
Δίαιτα: Γυναίκες/αναπαραγωγή
Δίαιτα: Όμάδα αίματος και καρκίνος: Μάχη για τη θεραπεία
Δίαιτα: Όμάδα αίματος και καρκίνος: Η σύνδεση καρκίνου-λεκτινών
Δίαιτα: Όμάδα αίματος και καρκίνος: Ο παράγοντας της ομάδας αίματος
Δίαιτα: Όμάδα αίματος και καρκίνος: Καρκίνος του μαστού
Δίαιτα: Όμάδα αίματος και καρκίνος: Το εμβόλιο αντιγώνων
Δίαιτα: Όμάδα αίματος και καρκίνος: Άλλες μορφές καρκίνου
Δίαιτα: Όμάδα αίματος και καρκίνος: Η μάχη κατά του καρκίνου
Δίαιτα: Όμάδα αίματος και καρκίνος: Ζείτε όπως τρώτε
Δίαιτα: Όμάδα αίματος και καρκίνος: Άλλες στρατηγικέςΚοινοποιήστε το άρθρο: στο Facebook, το tweeter κ.α. social media.

Categories:


AA - ΕρωταπΑντήσεις
Diet tips
Yγιεινή διατροφή
Άρθρα
Αρχαία Ελληνική Διατροφή
Βελτίωση του πεπτικού συστήματος
Βότανα θεραπείες
Βότανα κατάλογος
Βότανα πληροφορίες
Βότανα-Φυτά
Διαιτα atkins
Δίαιτα express
Δίαιτα orac
Δίαιτα Scardale
Δίαιτα South Beach
Δίαιτα ανάλογα με τον τύπο αίματος σας
Δίαιτα και Χοληστερίνη
Δίαιτα σύμφωνα με το αίμα σας
Δίαιτα της ζώνης
Δίαιτα Ωμέγα
Διαιτολόγοι-Διατροφολόγοι-Συγγραφείς
Διατροφή
Διατροφή Διαβήτης
Διατροφή του παιδιού
Διατροφή: Πρόληψη ασθενειών
Ενίσχυση του ανοσοποιητικού
Ιπποκράτης περι διαίτης
Καταστάλαγμα Γνώσης
Μυστικά
Παιδική παχυσαρκία
Συμπληρώματα διατροφής
Συνταγές
Τροφές διαχωρισμός
Τροφές κατάλογος
Τρόφιμα: Οσα δεν ξέρεις...
Υγεία και μακροζωία
Υγιεινά ποτά

 
Diaita-express.com Επικοινωνία Καταχώρηση
 
 
φθηνα domain names