Diaita-express.com


Κεφίρ το ποτό της υγείας

Χρήσιμες συνδέσεις:
-Ανανεώστε η κατοχυρώστε internet domain names μόνο με 7,5 € / μήνα

-Δείτε την υγρασία των φυτών σας και βρείτε εύκολα κάθε πότε θέλουν πότισμα.
Το moisture meter μεγαλώνει υγιή φυτά.


-Ταχυγνωριμίες

-Βότανα Κρήτης
KNOSSOS HERBS
Αντωνίου 8
Γαλάτσι
ΧΟΝΔΡΙΚΗ-ΛΙΑΝΙΚΗ
Τηλ.2102135560


ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ
Δοκιμάστε τώρα τον υγιεινό καφέ που προστατεύει την υγεία σας.

Οικιακή αποτρίχωση
Αγοράστε σήμερα το καλύτερο μηχάνημα για μόνιμη αποτρίχωση και απαλλαγείτε απο δυσοσμίες, ιδρώτα και περιττή τριχοφυΐα.
Δίαιτα: Όμάδα αίματος και καρκίνος: Άλλες στρατηγικές

Δίαιτα σύμφωνα με το αίμα σας / Υποκατηγορία: Ομάδα αίματος και υγεία

Φροντίζετε το συκώτι και το έντερο σας
Οι γυναίκες πρέπει να ξέρουν ότι το συκώτι και το παχύ έντερο είναι δύο κύρια μέρη όπου μπορούν να υποβαθμιστούν τα οιστρογόνα — αν διαταραχθεί η λειτουργία τους, το επίπεδο των οιστρογόνων σε όλο το σώμα μπορεί να αυξηθεί.
Η αυξημένη δραστηριότητα των οιστρογόνων μπορεί να προκαλέσει την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων.
Ακολουθήστε διατροφή με πολλές αδρανείς ίνες για να αυξήσετε το επίπεδο των βουτυρικών αλάτων στα κυτταρικά τοιχώματα του εντέρου.
Τα βουτυρικά άλατα, όπως μπορεί να θυμάστε, βοηθούν στην εξομάλυνση των ιστών.
Ο αμάρανθος περιέχει επίσης μια λεκτίνη που έχει ειδική συνάφεια με τα καρκινικά κύτταρα του παχέος εντέρου και τα καταστρέφει.
Το εμβόλιο του ττνευμονιόκοκκου
Το εμβόλιο του πνευμονιόκοκκου αυξάνει τα αντισώματα αντι-Α.
Οι ομάδες Ο και Β παράγουν υψηλότερα επίπεδα αντισωμάτων αντι-Α όταν τους χορηγηθεί αυτό το εμβόλιο, πράγμα που τους βοηθά να καταπολεμήσουν καλύτερα τους καρκίνους τύπου Α.
Ουσιαστικά, το εμβόλιο αυτό ενισχύει τις άμυνες του οργανισμού ενάντια στις καρκινικές μεταλλάξεις τύπου Α, και αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να καταπολεμήσετε καλύτερα ειδικές μορφές καρκίνου όπως του μαστού, του στομάχου, του ήπατος και του παγκρέατος.
Η ομάδα Α προφανώς δεν παράγει αντισώματα αντι-Α, αλλά το εμβόλιο του πνευμονιόκοκκου μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό της σύστημα, βοηθώντας το να αναγνωρίσει τα καρκινικά κύτταρα που φυσιολογικά περνούν απαρατήρητα.
Αφού οι περισσότερες μορφές καρκίνου έχουν τάσεις τύπου Α, το εμβόλιο αυτό μπορεί, αυξάνοντας τα αντισώματα αντι-Α, να κινητοποιήσει το ανοσοποιητικό σύστημα όλων των ομάδων αίματος.
Το εμβόλιο του πνευμονιόκοκκου μπορεί να παραγάγει ισοαι-ματογλουτίνες, που είναι πολύ ισχυρότερα αντισώματα από εκείνα που παράγει το σώμα ενάντια στους ιούς ή τα βακτηρίδια.
Οι ισοαιματογλουτίνες είναι "εξοντωτές".
Συγκολλούν και σκοτώνουν τη λεία τους χωρίς καμία βοήθεια από τα άλλα φυσιολογικά κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος.
Οι ομάδες Ο και Β μπορούν να αυξήσουν τα αντισώματα αντι-Α με ένα εμβόλιο πνευμονιόκοκκου κάθε 8-10 χρόνια.
Οι ομάδες Α και ΑΒ πρέπει να εμβολιάζονται πιο συχνά, κάθε 5 χρόνια.
Αντιοξειδωτικά
Έχουν κυκλοφορήσει τόσο αντιφατικές πληροφορίες για τα αντιοξειδωτικά, την υποτιθέμενη ωφέλεια τους ή την έλλειψη κάθε τέτοιας ωφέλειας, ώστε είναι δύσκολο να συστήσει κανείς τους καλύτερους συνδυασμούς.
Οι αντιοξειδωτικές βιταμίνες έχουν μελετηθεί σε σχέση με τον καρκίνο του μαστού και έχει αποδειχτεί ότι δεν είναι πολύ αποτελεσματικές στην πρόληψη της νόσου.
Η βιταμίνη Ε και η βήτα-κα-ροτίνη δεν εναποτίθενται με αρκετά μεγάλη συγκέντρωση στους ιστούς του μαστού ώστε να προκαλέσουν θετική αλλαγή.
Τα φυτικά αντιοξειδωτικά φαίνονται να έχουν μια θετική επίδραση, αλλά πρέπει να συνδυαστούν με συμπληρωματικές πηγές βιταμίνης C για καλύτερα αποτελέσματα.
Τα κίτρινα κρεμμύδια περιέχουν πολύ υψηλά επίπεδα κουερσετίνης, που είναι ένα ιδιαί τερα ισχυρό αντιοξειδωτικά.
Δεν έχει την οιστρογονική δράση της βιταμίνης Ε, και είναι εκατοντάδες φορές ισχυρότερη από τις αντιοξειδωτικές βιταμίνες.
Η κουερσετίνη διατίθεται σαν συμπλήρωμα σε πολλά καταστήματα φυσικών τροφών.
Οι γυναίκες με παράγοντες κινδύνου για καρκίνο του μαστού, που σκέφτονται να κάνουν ή κάνουν ήδη θεραπεία αναπλήρωσης οιστρογόνων, πρέπει να χρησιμοποιούν φυτο-οιστρογόνα που προέρχονται από φυσικά προϊόντα, και όχι συνθετικά.
Τα φυτικά οιστρογόνα περιέχουν υψηλά επίπεδα οιστριόλης, μιας ασθενέστερης μορφής οιστρογόνων από την οιστραδιόλη, η οποία παρασκευάζεται συνθετικά.
Η οιστριόλη φαίνεται να μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου του μαστού, ενώ τα συνθετικά οιστρογόνα αυξάνουν τον κίνδυνο.
To Tamoxifen, ένα φάρμακο που μπλοκάρει τα οιστρογόνα και χορηγείται σε ασθενείς με καρκίνο του μαστού που οι όγκοι του στήθους είναι ευαίσθητοι στα οιστρογόνα, είναι κι αυτό μια ασθενέστερη μορφή οιστρογόνων.
Η γενεστέίνη είναι μια ένωση που σχετίζεται με τα οιστρογόνα και υπάρχει σε μια λεκτίνη της σόγιας.
Τα φυτο-οιστρογόνα καταστέλλουν την αγγειογένεση, εμποδίζουν δηλαδή την παραγωγή νέων αιμοφόρων αγγείων που χρειάζονται οι καρκινικοί όγκοι για την τροφοδοσία τους με αίμα.
Γενικές συμβουλές
Γυμνάζεστε τακτικά, και ξεκουράζεστε αρκετά.
Αποφεύγετε τις γνωστές ρυπογόνες ουσίες και τα γεωργικά φάρμακα.
Τρώτε άφθονα φρούτα και λαχανικά.
Ιδιαίτερα οι ομάδες Α και ΑΒ πρέπει να τρώνε άφθονο τόφου.
Μην παίρνετε αντιβιοτικά αδιακρίτως.
Αν αρρωστήσετε, αφήστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα να καταπολεμήσει την αρρώστια.
Έτσι θα είστε πολύ πιο υγιείς από το να στηρίζεστε στα αντιβιοτικά, τα οποία καταστέλλουν τις δυνατότητες του ανοσοποιητικού συστήματος να παράγει ισχυρές φυσικές αντιδράσεις.
Ιστορικό: Προχωρημένος καρκίνος του μαστού
Τζέιν, 50 ετών, ομάδα ΑΒ
Είδα για πρώτη φορά την Τζέιν στο ιατρείο μου τον Απρίλιο του 1993.
Είχε κάνει ήδη μια μαστεκτομή και αρκετούς γύρους χημειοθεραπείας για ένα διεισδυτικό πορικό καρκίνο του μαστού που είχε εξαπλωθεί σε μεγάλη έκταση στους λεμφαδένες.
Όταν έγινε η αρχική διάγνωση, η Τζέιν είχε δύο ξεχωριστούς όγκους στον αριστερό μαστό της — ο ένας 4 εκατοστά και ο άλλος 1,5 εκατοστό.
Κανείς δεν είχε μεγάλες ελπίδες για τη μακροπρόθεσμη επιβίωση της.
Έδωσα στην Τζέιν την τροποποιημένη αντικαρκινική διατροφή της ομάδας ΑΒ, με έμφαση στη σόγια (που περιέχει πολλές λεκτίνες Α), της έκανα το εμβόλιο του πνευμονιόκοκκου, και της χορήγησα επίσης το βοτανικό πρωτόκολλο που χρησιμοποιώ για γυναίκες της ομάδας Α με καρκίνο του μαστού.
Ο δείκτης όγκου, ο CA 15-3, που ήταν 166 όταν ήρθε σε μένα (φυσιολογική τιμή κάτω από 10), έπεσε σχεδόν αμέσως στο 87 τον Ιούνιο και στο 34 τον Αύγουστο.
Της σύστησα να πάει να δει τον Τζορτζ Σπρίνγκερ στο Σικάγο, μήπως μπορέσει να τη συμπεριλάβει στη μελέτη του εμβολίου του, πράγμα που έκανε.
Μέχρι σήμερα, όλες οι ενδείξεις, ακόμη και οι τομογραφίες οστών, δίνουν ελπίδες, αλλά επειδή η Τζέιν είναι ομάδα ΑΒ είμαι πολύ επιφυλακτικός για να τη χαρακτηρίσω θεραπευμένη σε αυτό το σημείο.
Μόνο ο χρόνος θα δείξει.
Η πρόληψη του καρκίνου και η φυσική ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος δίνουν τις μεγαλύτερες ελπίδες για το μέλλον.
Η γενετική έρευνα μας φέρνει όλο και πιο κοντά στην κατανόηση -και ίσως μια μέρα στον έλεγχο - της κυτταρικής λειτουργίας αυτού του εκπληκτικού μηχανισμού που ονομάζουμε σώμα μας.
Οι επιστήμονες στο Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Μολυσματικών Ασθενειών στο Βηθεσδά του Μέριλαντ ανακοίνωσαν στις 9 Μαΐου του 1996 ότι βρήκαν μια πρωτεΐνη που χρησιμοποιείται από τον ιό του AIDS για να εισχωρήσει στο ανοσοποιητικό σύστημα.
Αυτή η ανακάλυψη μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια μέρα για να δοκιμαστούν νέα φάρμακα και εμβόλια κατά του ιού του AIDS και κατά πολλών μορφών καρκίνου.
Αυτή η συναρπαστική ανακάλυψη μας βοηθά επίσης να καταλάβουμε γιατί μερικά άτομα που έχουν προσβληθεί από τον ιό του AIDS παραμένουν υγιή και χωρίς παθήσεις για χρόνια, ενώ άλλα υποκύπτουν γρήγορα.
Δεν θα ήταν εκπληκτικό αν η τραγική μάστιγα του AIDS μας οδηγούσε σε μια θεραπεία του καρκίνου;
Ο καρκίνος είναι από καιρό ανάμεσα στις τρομερότερες παθήσεις της ανθρωπότητας.
Μοιάζει να μην μπορούμε να προστατέψουμε τον εαυτό μας και εκείνους που αγαπάμε από την ανελέητη αρπάγη του.
Η ανάλυση των ομάδων αίματος μας δίνει μια βαθύτερη κατανόηση των προδιαθέσεων μας.
Εξετάζοντας συνειδητά την έκθεση μας σε περιβαλλοντικούς και διατροφικούς καρκινογόνους παράγοντες και αλλάζοντας σε κάποια σημεία τον τρόπο ζωής μας και τις διατροφικές επιλογές μας, μπορούμε να ελαχιστοποιήσουμε τις επιδράσεις τους.
Η ανάλυση των ομάδων αίματος μας δίνει επίσης έναν τρόπο για να ενισχύσουμε την ικανότητα του ανοσοποιητικού συστήματος να αναζητά και να καταστρέφει τα καρκινικά και μεταλλαγμένα κύτταρα όσο είναι λίγα στον αριθμό.
Οι καρκινοπαθείς μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη γνώση τους γύρω από την ομάδα αίματος στην οποία ανήκουν για να αναπτύξουν πλήρως τις ικανότητες του ανοσοποιητικού τους συστήματος να καταπολεμήσει τη νόσο.
Μπορούν επίσης να κατανοήσουν καλύτερα τους μηχανισμούς που λειτουργούν στην ανάπτυξη και εξάπλωση του καρκίνου.
Οι διάφορες αγωγές για τον καρκίνο απέχουν ακόμη πολύ από το να είναι τέλειες, αν και πολλοί άνθρωποι έχουν σωθεί από τις τελευταίες προόδους στη θεραπεία και την επιστημονική ιατρική γνώση.
Για εκείνους από σας που έχετε καρκίνο, και για εκείνους που έχουν οικογενειακό ιστορικό καρκίνου, η συμβουλή είναι ξεκάθαρη: αλλάξτε τη διατροφή σας, αλλάξτε τη νοοτροπία σας και αρχίστε να χρησιμοποιείτε αντιοξειδωτικά συμπληρώματα.
Αν ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές, θα μπορέσετε να έχετε μεγαλύτερο έλεγχο και μικρότερη ανησυχία.
Όλοι τρέμουμε αυτή τη φρικτή αρρώστια, αλλά μπορούμε να κάνουμε μια σειρά από θετικά βήματα για την πρόληψη και την καταπολέμηση της.


Αρθρο: Δίαιτα: Όμάδα αίματος και καρκίνος: Άλλες στρατηγικές

Κατηγορία: Δίαιτα σύμφωνα με το αίμα σας

Υποκατηγορία: Ομάδα αίματος και υγεία

Σχετικά άρθρα:
Δίαιτα: Υγεία: Ιατρικές Στρατηγικές Ο Συνδετικός Κρίκος της Ομάδας Αίματος
Δίαιτα: Υγεία: Φάρμακα του εμπορίου
Δίαιτα: Υγεία: Εμβόλια:Οι ευαισθησίες των ομάδων αίματος
Δίαιτα: Υγεία: Εμβόλια: Τα υπέρ και τα κατά των αντιβιοτικών
Δίαιτα: Υγεία: Εμβόλια: Αντιβιοτικά στον οδοντίατρο
Δίαιτα: Υγεία: Εμβόλια: Χειρουργικές επεμβάσεις:Καλύτερη ανάρρωση
Δίαιτα: Υγεία: Εμβόλια: Ακούτε την ομάδα αίματος σας
Δίαιτα: Δύναμη Πάνω στις Αρρώστιες: Γιατί Μερικά Ατομα Είναι Ευπαθή και Μερικά Όχι
Δίαιτα: Δύναμη Πάνω στις Αρρώστιες: Ο Συνδετικός Κρίκος της Ομάδας Αίματος
Δίαιτα: Δύναμη Πάνω στις Αρρώστιες: Παθήσεις γήρανσης
Δίαιτα: Δύναμη Πάνω στις Αρρώστιες: Αλλεργίες
Δίαιτα: Δύναμη Πάνω στις Αρρώστιες: Αυτοάνοσες διαταραχές
Δίαιτα: Δύναμη Πάνω στις Αρρώστιες: Σκλήρυνση κατά Πλάκας και Νόσος του Λου Γκέριγκ
Δίαιτα: Δύναμη Πάνω στις Αρρώστιες: Αιματολογικές διαταραχές
Δίαιτα: Δύναμη Πάνω στις Αρρώστιες: Καρδιαγγειακές παθήσεις
Δίαιτα: Δύναμη Πάνω στις Αρρώστιες: Παιδικές ασθένειες
Δίαιτα: Δύναμη Πάνω στις Αρρώστιες: Διαβήτης
Δίαιτα: Δύναμη Πάνω στις Αρρώστιες: Πεπτικές παθήσεις
Δίαιτα: Λοιμώξεις :Σύνδρομο επίκτητης ανοσολογικής ανεπάρκειας(AIDS )
Δίαιτα: Λοιμώξεις: Βρογχίτιδα και Πνευμονία
Δίαιτα: Λοιμώξεις: Καντιντίαση (κοινή μυκητίαση)
Δίαιτα: Λοιμώξεις: Χολέρα
Δίαιτα: Λοιμώξεις: Κρυολόγημα και Γρίπη
Δίαιτα: Λοιμώξεις: Πανώλη, Τυφοειδής Πυρετός, Ευλογιά και Ελονοσία
Δίαιτα: Λοιμώξεις: Πολιομυελίτιδα και Ιογενής Μηνιγγίτιδα
Δίαιτα: Λοιμώξεις: Ιγμορίτιδα
Δίαιτα: Λοιμώξεις: Παράσιτα (αμοιβαδική δυσεντερία, γιαρδίαση, ταινία και ασκαρίαση)
Δίαιτα: Λοιμώξεις: Σύφιλη και Ουρολοιμώξεις
Δίαιτα: Παθήσεις του ύπατος
Δίαιτα: Δερματικές διαταραχές
Δίαιτα: Γυναίκες/αναπαραγωγή
Δίαιτα: Όμάδα αίματος και καρκίνος: Μάχη για τη θεραπεία
Δίαιτα: Όμάδα αίματος και καρκίνος: Η σύνδεση καρκίνου-λεκτινών
Δίαιτα: Όμάδα αίματος και καρκίνος: Ο παράγοντας της ομάδας αίματος
Δίαιτα: Όμάδα αίματος και καρκίνος: Καρκίνος του μαστού
Δίαιτα: Όμάδα αίματος και καρκίνος: Το εμβόλιο αντιγώνων
Δίαιτα: Όμάδα αίματος και καρκίνος: Άλλες μορφές καρκίνου
Δίαιτα: Όμάδα αίματος και καρκίνος: Η μάχη κατά του καρκίνου
Δίαιτα: Όμάδα αίματος και καρκίνος: Ζείτε όπως τρώτε
Δίαιτα: Όμάδα αίματος και καρκίνος: Άλλες στρατηγικέςΚοινοποιήστε το άρθρο: στο Facebook, το tweeter κ.α. social media.

Categories:


AA - ΕρωταπΑντήσεις
Diet tips
Yγιεινή διατροφή
Άρθρα
Αρχαία Ελληνική Διατροφή
Βελτίωση του πεπτικού συστήματος
Βότανα θεραπείες
Βότανα κατάλογος
Βότανα πληροφορίες
Βότανα-Φυτά
Διαιτα atkins
Δίαιτα express
Δίαιτα orac
Δίαιτα Scardale
Δίαιτα South Beach
Δίαιτα ανάλογα με τον τύπο αίματος σας
Δίαιτα και Χοληστερίνη
Δίαιτα σύμφωνα με το αίμα σας
Δίαιτα της ζώνης
Δίαιτα Ωμέγα
Διαιτολόγοι-Διατροφολόγοι-Συγγραφείς
Διατροφή
Διατροφή Διαβήτης
Διατροφή του παιδιού
Διατροφή: Πρόληψη ασθενειών
Ενίσχυση του ανοσοποιητικού
Ιπποκράτης περι διαίτης
Καταστάλαγμα Γνώσης
Μυστικά
Παιδική παχυσαρκία
Συμπληρώματα διατροφής
Συνταγές
Τροφές διαχωρισμός
Τροφές κατάλογος
Τρόφιμα: Οσα δεν ξέρεις...
Υγεία και μακροζωία
Υγιεινά ποτά

 
Diaita-express.com Επικοινωνία Καταχώρηση
 
 
φθηνα domain names