Diaita-express.com


Κεφίρ το ποτό της υγείας

Χρήσιμες συνδέσεις:
-Ανανεώστε η κατοχυρώστε internet domain names μόνο με 7,5 € / μήνα

-Δείτε την υγρασία των φυτών σας και βρείτε εύκολα κάθε πότε θέλουν πότισμα.
Το moisture meter μεγαλώνει υγιή φυτά.


-Ταχυγνωριμίες

-Βότανα Κρήτης
KNOSSOS HERBS
Αντωνίου 8
Γαλάτσι
ΧΟΝΔΡΙΚΗ-ΛΙΑΝΙΚΗ
Τηλ.2102135560


ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ
Δοκιμάστε τώρα τον υγιεινό καφέ που προστατεύει την υγεία σας.

Οικιακή αποτρίχωση
Αγοράστε σήμερα το καλύτερο μηχάνημα για μόνιμη αποτρίχωση και απαλλαγείτε απο δυσοσμίες, ιδρώτα και περιττή τριχοφυΐα.
Δίαιτα: Ο δεκάλογος της υγιούς σεξουαλικότητας: Τι φταίει;

Διατροφή / Υποκατηγορία: Υγιής σεξουαλικότητα

Υπάρχουν πολλές αιτίες για τη μειωμένη σεξουαλική ικανότητα και επιδυμία.
Τουλάχιστον το 50%, των πιδανών αιτιών μπορεί να είναι ψυχογενή.
Δεν υπάρχει, φυσικά, καμιά θεραπευτική αντιμετώπιση που να καλύπτει όλες τις πιδανές αιτίες.
Το να δοκιμάσετε να φροντίσετε έναν άνδρα ψυχολογικά, όταν η ρίζα του κακού του προβλήματος του είναι οι βουλωμένες αρτηρίες του σεξουαλικού οργάνου ή η βλάβη του νεύρου, είναι τόσο ανόητο όσο και η επέμβαση σε έναν άνδρα ο οποίος έχει ένα ψυχολογικό πρόβλημα.
Προτού ξεκινήσει μια οποιαδήποτε δεραπεία, η αιτιολογία ή η αιτία της ανωμαλίας δα πρέπει να αναζητηδεί πρώτα.

Υπάρχουν τώρα ισχυρές επιστημονικές ενδείξεις ότι το κάπνισμα επηρεάζει τη σεξουαλική ζωή των ανδρών.
Καταρχάς, η στύση εξαρτάται από τη ροή αίματος ατο πέος.
Συνεπώς, οτιδήποτε εμποδίζει την τελευταία, εμποδίζει και τη στύση.
Το κάπνισμα επιδρά στα αγγεία του αίματος που 8α χρησιμοποιούνταν για τη ροή αίματος στο πέος.
Επιπλέον, το κάπνισμα τείνει να οδηγεί σε πάχυνση του τοιχώματος των αρτηριών, με επακόλουθο τη μείωση της ελαστικότητας τους.
Αυτές οι αλλαγές, οι οποίες μπορεί να προκλησούν από το κάπνισμα, μπορεί να οδηγήσουν σε σεξουαλική δυσλειτουργία,

λέει ο Αμερικανός γιατρός Νελ Σόλομον (Nell Solomon).
Έχει βρεδεί από πολλές μελέτες ότι η σωματική άσκηση βελτιώνει σημαντικά τη σεξουαλική ζωή του ατόμου.
Βρέδηκε από κάμποσες έρευνες των τελευταίων ετών ότι η αεροβική άσκηση είναι δυνατό να αυξήσει αξιοσημείωτα τη σεξουαλική επιδυ-μία, την επίδοση και την ικανοποίηση.
Εκτός από τις διάφορες εξηγήσεις που δίνει η φυσιολογία, υπάρχει και μια ψυχολογική εξήγηση: Οι μελέτες δείχνουν ότι η τακτική γυμναστική τονώνει την αυτοπεποίδηση, ενισχύει τη σιγουριά και άνεση των αν-δρώπων και τους χαρίζει ευεξία.
Αυτό, πιδανότατα, έχει επίδραση στην αύξηση της σεξουαλικότητας.
Έρευνα που έγινε μεταξύ 200 ανίκανων σεξουαλικά αντρών, έδειξε ότι ήταν ή είχαν υπάρξει καπνιστές και παρουσίαζαν μη φυσιολογική ροή αίματος στο γεννητικό τους όργανο.
Η διαταραχή αυτή ενδέχεται να είναι και η αιτία της ανικανότητας τους, δήλωσε ο Δρ.
Αλβάρο Μοράλες, διευδυντής του ουρολογικού τμήματος του Πανεπιστημίου του Κίνγκστον.

Τα προκαταρκτικά αυτά στοιχεία δεν μπορούν να Θεωρήσουν επαρκείς αποδείξεις της ευδύνης του τσιγάρου στην ανικανότητα.
Πιστεύω, όμως, ότι αποτελούν πράγματι απόδειξη,

δήλωσε ο Δρ.
Μοράλες.
Το 81% των ανίκανων σεξουαλικά αντρών που πήραν μέρος στην έρευνα ήταν ή είχαν υπάρξει καπνιστές, σε σύγκριση με το 58% των αντρών που επελέγησαν από το γενικό πληδυσμό.
Όπως είπε ο Δρ.
Μοράλες, το κάπνισμα είχε δεωρηδεί σαν πιδανή αιτία της αντρικής ανικανότητας από τις αρχές του 20ού αιώνα, αλλά μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν υπήρχαν τα στοιχεία της σχέσης ανάμεσα στο τσιγάρο και την ανικανότητα.
Ορισμένοι ερευνητές ανακάλυψαν, πριν μερικά χρόνια, ότι, όταν μερικοί ασδενείς σταμάτησαν το κάπνισμα, επαναδραστηριοποιήδηκαν σεξουαλικά.
Τουλάχιστον το 50% όλων των περιπτώσεων αντρικής ανικανότητας οφείλονται σε σωματικό και όχι σε ένα ψυχολογικό πρόβλημα και, κυρίως, οφείλονται σε κάποια βλάβη των αιμοφόρων αγγείων που τροφοδοτούν με αίμα το αντρικό γεννητικό όργανο.
Εάν επιβαλλόταν στους βιομηχάνους τσιγάρων να αναγράφουν στα κουτιά τους και στις διαφημίσεις τους «Προειδοποίηση! Η χρησιμοποίηση του προϊόντος αυτού μπορεί να καταστρέψει τη σεξουαλική σας ζωή», αυτό δα ήταν σίγουρα πολύ πιο αποτελεσματικό στο να παρακινήσει και να αναγκάσει τους ανδρώπους να εγκαταλείψουν το τσιγάρο, παρά η προειδοποίηση ότι μπορεί να βλάψει την υγεία μας γενικά και αόριστα ή ότι μπορεί να προκαλέσει καρκίνο ή έμφραγμα.
Οι διαφημίσεις παρουσιάζουν τους άνδρες που καπνίζουν να είναι πιο ανδροπρεπείς, πιο σέξι και με αυξημένες, υποτίδεται, σεξουαλικές ικανότητες.
Ακριβώς το αντίδετο αληδεύει.
Φαρμακολογικά η νικοτίνη ενεργεί σαν ένα αγγειοσυσταλτικό.
Συστέλλει τις αρτηρίες και τα αιμοφόρα αγγεία που προμηδεύουν με αίμα τα σηραγγώδη σώματα του πέους ή τις δύο κολόνες του ανορδωτι-κού ιστού που βρίσκονται κι από τη μία και την άλλη πλευρά του ανδρικού σεξουαλικού οργάνου.
Η νικοτίνη, επίσης, μειώνει την τεστοστερόνη και τα επίπεδα των άλλων ορμονών στο αίμα και αυξάνει τις συγκεντρώσεις των ελεύδερων λιπαρών οξέων στο αίμα, μια κατάσταση που βοηδά στο να προκληδεί αρτηριοσκλήρυνση των αρτηριών, πράγμα που περιορίζει ακόμη περισσότερο τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα.
Ο καπνός μπορεί, επίσης, να καταστρέψει τη σεξουαλική ζωή της γυναίκας.
Υπάρχουν αποδείξεις ότι το κάπνισμα μπορεί να παρεμποδίσει την ικανότητα για οργασμό της γυναίκας.
Η νικοτίνη μπορεί να βλάψει τις ωοδήκες, προξενώντας ανωμαλίες της εμμήνου περιόδου και της ωορρηξίας.
Μπορεί, ακόμη, να οδηγήσει σε πρώιμη εμμηνόπαυση και άλλα σημεία γηρατειών όπως είναι η μειωμένη λίπανση του κόλπου.
Οι γυναίκες που παίρνουν το χάπι και καπνίζουν, έχουν έναν πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο να πεθάνουν από καρδιαγγειακή αρρώστια από τις μη καπνίστριες.
Στην ηλικία των 30 έως 39 ετών, στις γυναίκες που λαμβάνουν το χάπι και παράλληλα καπνίζουν, ο κίνδυνος να αναπτύξουν μια δανατηφόρα στεφανιαία απόφραξη είναι δέκα φορές μεγαλύτερη από τις μη καπνίστριες.
Στη γυναίκα που είναι έγκυος, το κάπνισμα μπορεί να βλάψει το έμβρυο και να επιφέρει μια ανωμαλία στην ανάπτυξη και χαμηλό βάρος κατά τη γέννηση.
Το τυπικό διαιτολόγιο των δυτικών κοινωνιών, πλούσιο σε λίπος και φτωχό σε βιταμίνες, μέταλλα και ίνες, ενώ είναι συχνά διεγερτικό σεξουαλικά, τείνει να ελαττώνει την ικανότητα για εκτέλεση της σεξουαλικής πράξης, στενεύοντας τις αρτηρίες του σεξουαλικού οργάνου.
Η νικοτίνη, η μορφίνη και η κοκαΐνη είναι όλα αναφροδισιακά ή κατασταλτικά της σεξουαλικής λειτουργίας.
Η σεξουαλική ικανότητα καδώς και η παραγωγή του σπέρματος είναι, επίσης, δυνατό να ανασταλούν από ορισμένα φάρμακα.
Το οινόπνευμα, η νικοτίνη, τα βαρβιτουρικά, τα αντικαταθλιπτικά, οι βήτα-αναστολείς (φάρμακα που χρησιμοποιούνται, συ-νήδως, για καρδιαγγειακές παδήσεις, στεφανιαία ανεπάρκεια, αρρυδμίες κ.λπ.), τα αντιυπερτασικά φάρμακα, η μαριχουάνα, τα αγγειοσυσταλτικά και ορισμένα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για το διαβήτη και για τα γαστροδωδεκαδαχτυλικά έλκη έχουν αναφερδεί ότι προξενούν δυσλειτουργία της στύσης, ως μια από τις παρενέργειες τους.
(Αν παίρνετε ένα οποιοδήποτε από τα παραπάνω μνημονευόμενα φάρμακα και διαπιστώσετε κάποιας μορφής ανικανότητα, δα πρέπει να πληροφορήσετε το γιατρό σας γι' αυτό, ώστε να σας χορηγήσει, πιδανώς, κάποιο άλλο φάρμακο που δεν έχει αυτήν την επίδραση.)

Τα Περιττά Κιλά και οι Ακτινοβολίες
Η ιοντίζουσα ακτινοβολία (ραδιενέργεια και ακτίνες Χ), η παρατεταμένη έκδεση σε ελαττωματικούς φούρνους μικροκυμάτων και σε ραντάρ, καδώς και η παρατεταμένη επαφή με τοξικές ουσίες από τους εργάτες της βιομηχανίας, είναι δυνατό να εξασδενίσουν και να βλάψουν την ομαλή παραγωγή σπέρματος και τη σεξουαλική ικανότητα.
Η παχυσαρκία είναι γνωστό ότι μειώνει τη σεξουαλική ικανότητα, έτσι ώστε δα πρέπει να χάσει αμέσως ο παχύσαρκος, με σωστό τρόπο τα περιττά του κιλά, αλλά όχι τρώγοντας καδημερινά σάρκες.
Μία από τις κυριότερες αιτίες ανεπαρκούς αιμάτωσης των σηραγγωδών σωμάτων του αντρικού οργάνου (χάρη στην οποία επέρχεται η στύση) είναι η αρτηριοσκλήρωση, που είναι μια παδολογι-κή κατάσταση του όλου συστήματος.
Καδένας που ακολουδεί το τυπικό διαιτολόγιο, πλούσιο σε λίπη, πρωτεΐνες, χοληστερίνη και ζάχαρη και φτωχό σε βιταμίνες, μέταλλα και φυτικές ίνες παρουσιάζει, αργά ή γρήγορα στενεμένες, αποφραγμένες αρτηρίες, σε μεγαλύτερη ή μικρότερη έκταση, και αυτή είναι η κύρια αιτία της καρδιακής αρρώστιας, της αρτηριοσκλήρωσης και της μερικής ή ολικής σεξουαλικής ανικανότητας, οφειλόμενη σε παδολογικές αιτίες.
Όσο περισσότερο αίμα ρέει ανεμπόδιστα στις αρτηρίες του σεξουαλικού οργάνου τόσο καλύτερη η στύση.
Θα χρειαστεί, ωστόσο, να τονίσουμε ότι στο μεγαλύτερο ποσοστό των περιπτώσεων, η σεξουαλική ανεπάρκεια στους άντρες δα ήταν δυνατό να ξεπεραστεί και να έχουμε ικανοποιητικά αποτελέσματα, με την υιοδέτηση μιας σωστότερης διατροφής, με τη συστηματική άσκηση του σώματος, την εγκατάλειψη κάποιων κακών συνηθειών (λ.χ.
κάπνισμα, οινοπνευματώδη, ηρεμιστικά, καφές, τσάι, γλυκίσματα κ.λπ.), με επαρκή ανάπαυση και ύπνο, πεζοπορίες σε καδαρή ατμόσφαιρα και με την ανάλογη ψυχολογική υποστήριξη και βοήδεια από την πλευρά του δερά-ποντα.
Δεν χρειάζονται, λοιπόν, ανησυχία, πανικός και χρησιμοποίηση μέσων, που, αντί να προσφέρουν γνήσια βοήδεια, αποδιοργανώνουν ακόμη περισσότερο τη λειτουργία.
Αρθρο: Δίαιτα: Ο δεκάλογος της υγιούς σεξουαλικότητας: Τι φταίει;

Κατηγορία: Διατροφή

Υποκατηγορία: Υγιής σεξουαλικότητα

Σχετικά άρθρα:
Δίαιτα: Ο δεκάλογος της υγιούς σεξουαλικότητας:Αφροδιασιακή τροφή,σηνήθειες και τρόπος ζωής
Δίαιτα: Ο δεκάλογος της υγιούς σεξουαλικότητας: Τι φταίει;
Δίαιτα: Ο δεκάλογος της υγιούς σεξουαλικότητας: Ειδικές ασκήσεις για την αντιμετώπιση της ανικανότητας
Δίαιτα: Ο δεκάλογος της υγιούς σεξουαλικότητας: Ανικανότητα και αθηρωμάτωση
Δίαιτα: Ο δεκάλογος της υγιούς σεξουαλικότητας: Σεξουαλική ανικανότητα και διατροφή
Δίαιτα: Ο δεκάλογος της υγιούς σεξουαλικότητας: Άλλες βασικές αιτίες ανικανότητας
Δίαιτα: Ο δεκάλογος της υγιούς σεξουαλικότητας: Αφροδιασιακές τροφές
Δίαιτα: Ο δεκάλογος της υγιούς σεξουαλικότητας: Ο δεκάλογος του έρωταΚοινοποιήστε το άρθρο: στο Facebook, το tweeter κ.α. social media.

Categories:


AA - ΕρωταπΑντήσεις
Diet tips
Yγιεινή διατροφή
Άρθρα
Αρχαία Ελληνική Διατροφή
Βελτίωση του πεπτικού συστήματος
Βότανα θεραπείες
Βότανα κατάλογος
Βότανα πληροφορίες
Βότανα-Φυτά
Διαιτα atkins
Δίαιτα express
Δίαιτα orac
Δίαιτα Scardale
Δίαιτα South Beach
Δίαιτα ανάλογα με τον τύπο αίματος σας
Δίαιτα και Χοληστερίνη
Δίαιτα σύμφωνα με το αίμα σας
Δίαιτα της ζώνης
Δίαιτα Ωμέγα
Διαιτολόγοι-Διατροφολόγοι-Συγγραφείς
Διατροφή
Διατροφή Διαβήτης
Διατροφή του παιδιού
Διατροφή: Πρόληψη ασθενειών
Ενίσχυση του ανοσοποιητικού
Ιπποκράτης περι διαίτης
Καταστάλαγμα Γνώσης
Μυστικά
Παιδική παχυσαρκία
Συμπληρώματα διατροφής
Συνταγές
Τροφές διαχωρισμός
Τροφές κατάλογος
Τρόφιμα: Οσα δεν ξέρεις...
Υγεία και μακροζωία
Υγιεινά ποτά

 
Diaita-express.com Επικοινωνία Καταχώρηση
 
 
φθηνα domain names