Diaita-express.com


Κεφίρ το ποτό της υγείας

Χρήσιμες συνδέσεις:
-Ανανεώστε η κατοχυρώστε internet domain names μόνο με 7,5 € / μήνα

-Δείτε την υγρασία των φυτών σας και βρείτε εύκολα κάθε πότε θέλουν πότισμα.
Το moisture meter μεγαλώνει υγιή φυτά.


-Ταχυγνωριμίες

Βότανα Κρήτης
KNOSSOS HERBS
Αντωνίου 8
Γαλάτσι
ΧΟΝΔΡΙΚΗ-ΛΙΑΝΙΚΗ
Τηλ.2102135560


ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ
Δοκιμάστε τώρα τον υγιεινό καφέ που προστατεύει την υγεία σας.

Οικιακή αποτρίχωση
Αγοράστε σήμερα το καλύτερο μηχάνημα για μόνιμη αποτρίχωση και απαλλαγείτε απο δυσοσμίες, ιδρώτα και περιττή τριχοφυΐα.


Δίαιτα σύμφωνα με το αίμα σας


H ομάδα αίματος είναι το κλειδί που ξεκλειδώνει την πόρτα των μυστηρίων της υγείας, της αρρώστιας, της μακροβιότητας, της σωματικής ζωτικότητας και της συναισθηματικής δύναμης. Η ομάδα αίματος καθορίζει την ευαισθησία μας απέναντι στις αρρώστιες, ποιες τροφές πρέπει να τρώμε και πώς πρέπει να γυμναζόμαστε. Είναι ένας παράγοντας που επηρεάζει το ενεργειακό μας επίπεδο και το πόσο αποδοτικά καίμε τις θερμίδες, και καθορίζει τη συναισθηματική μας αντίδραση στο στρες, και ίσως ακόμη και το πώς διαμορφώνεται η προσωπικότητα μας.
Η σύνδεση ανάμεσα στην ομάδα αίματος και τη διατροφή φαίνεται ίσως ριζοσπαστική αλλά δεν είναι. Γνωρίζουμε από καιρό ότι λείπει κάποιος κρίκος από την αλυσίδα της διαδικασίας που οδηγεί είτε στο δρόμο της υγείας είτε στο θλιβερό μονοπάτι της αρρώστιας. Έπρεπε να υπάρχει κάποιος λόγος εξαιτίας του οποίου υπάρχουν τόσα παράδοξα στις διατροφικές μελέτες και στην επιβίωση των ασθενειών. Έπρεπε επίσης να υπάρχει μια εξήγηση για το γεγονός ότι μερικά άτομα αδυνατίζουν με μια συγκεκριμένη δίαιτα, ενώ άλλα όχι- ότι μερικά άτομα διατηρούν τη ζωτικότητα τους μέχρι τα γηρατειά, ενώ άλλοι καταρρέουν νοητικά και σωματικά. Η ανάλυση της ομάδας αίματος μας έδωσε έναν τρόπο για να εξηγήσουμε αυτά τα παράδοξα. Και όσο περισσότερο διερευνούμε αυτή τη σύνδεση, τόσο πιο έγκυρη βλέπουμε ότι γίνεται.
Οι ομάδες αίματος είναι εξίσου θεμελιώδεις όσο και η ίδια η δημιουργία. Μέσα στην αριστουργηματική λογική της φύσης, οι ομάδες αίματος ακολουθούν μια συνεχή διαδρομή από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του ανθρώπου μέχρι και σήμερα. Αυτές είναι η υπογραφή των αρχαίων προγόνων μας πάνω στην ακατάλυτη περγαμηνή της ιστορίας.
Τώρα έχουμε αρχίσει να ανακαλύπτουμε πώς να χρησιμοποιούμε την ομάδα αίματος ως ένα κυτταρικό "δακτυλικό αποτύπωμα" που ξετυλίγει πολλά από τα σημαντικά μυστήρια που συναντάμε στην αναζήτηση της υγείας. Αυτή η δουλειά είναι μια επέκταση των πρόσφατων πρωτοποριακών ανακαλύψεων γύρω από το ανθρώπινο DNA. Η κατανόηση της ομάδας αίματος προχωρά την επιστήμη της γενετικής ένα βήμα πιο πέρα, δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι κάθε άνθρωπος είναι εντελώς μοναδικός. Δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος ζωής, σωστή ή λάθος διατροφή. Υπάρχουν μόνο σωστές ή λάθος επιλογές με βάση τον προσωπικό μας γενετικό κώδικα.
Πώς Βρήκα το Χαμένο Κρίκο της Ομάδας Αίματος
Η δουλειά μου στον τομέα της ανάλυσης της ομάδας αίματος είναι το αποκορύφωμα μιας ισόβιας αναζήτησης — όχι μόνο δικής μου αλλά και του πατέρα μου. Είμαι γιατρός φυσικοθεραπευτής δεύτερης γενιάς. Ο δρ Τζέιμς ντ' Άνταμο, ο πατέρας μου, αποφοίτησε από το κολέγιο φυσιοθεραπευτικής (τετραετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα) το 1957, και αργότερα σπούδασε, επίσης στην Ευρώπη, σε αρκετά από τα μεγάλα φυσιοθεραπευτικά κέντρα. Πρόσεξε ότι πολλοί ασθενείς τα πήγαιναν καλά με ένα αυστηρά χορτοφαγικό διαιτολόγιο με λίγα λίπη, που αποτελεί το σήμα κατατεθέν της κουζίνας των θεραπευτικών κέντρων, υπήρχε όμως και ένας ορισμένος αριθμός ασθενών που δεν έδειχνε βελτίωση, καθώς και κάποιοι που δεν είχαν καλή ανταπόκριση ή που χειροτέρευαν ακόμη. Ο πατέρας μου, ένας ευαίσθητος άνθρωπος με μεγάλες ικανότητες λογικής σκέψης αλλά και διαίσθησης, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να υπάρχει κάποιο πρότυπο με το οποίο θα μπορούσε να καθορίσει τις διαφορετικές διατροφικές ανάγκες των ασθενών του. Σκέφτηκε ότι, αφού το αίμα είναι η θεμελιώδης πηγή θρέψης για τον οργανισμό, ίσως κάποιο χαρακτηριστικό του αίματος τον βοηθούσε να εντοπίσει αυτές τις διαφορές. Έτσι άρχισε τις προσπάθειες να δοκιμάσει τη θεωρία του χωρίζοντας του ασθενείς σε ομάδες αίματος και παρατηρώντας τις εξατομικευμένες αντιδράσεις τους όταν τους δίνονταν διαφορετικά διαιτολόγια.
Με το πέρασμα των χρόνων, και αφού μελέτησε αμέτρητους ασθενείς, άρχισε να διακρίνει ένα πρότυπο. Πρόσεξε ότι οι ασθενείς με ομάδα αίματος Α δεν τα πήγαιναν καλά με τα διαιτολόγια υψηλής πρωτεΐνης, που περιλάμβαναν μεγάλες ποσότητες κρέατος, ενώ έδειχναν μεγάλη βελτίωση με φυτικές πρωτεΐνες όπως η σόγια και το τόφου. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα συνήθως τους προκαλούσαν έντονη καταρροή στα ιγμόρεια και τις αναπνευστικές οδούς. Όταν τους ζητούσαν να αυξήσουν τη σωματική τους δραστηριότητα και να γυμνάζονται περισσότερο, τα άτομα της ομάδας Α συνήθως ένιωθαν κόπωση και δυσφορία. Όταν έκαναν πιο ήπιες μορφές γυμναστικής, όπως η γιόγκα, ένιωθαν να ενεργοποιείται ο νους και το σώμα τους.
Από την άλλη μεριά, οι ασθενείς της ομάδας αίματος Ο τα πήγαιναν πολύ καλά με τις δίαιτες υψηλής πρωτεΐνης, και τους αναζωογονούσε η έντονη σωματική δραστηριότητα, όπως το τζό-γκινγκ και η αεροβική. Όσο πιο πολύ ο πατέρας μου δοκίμαζε τη θεωρία του πάνω στις διάφορες ομάδας αίματος, τόσο πιο πολύ πειθόταν ότι η καθεμία ακολουθούσε τη δική της συγκεκριμένη διαδρομή προς την υγεία.Εμπνευσμένος από το ρητό "Η τροφή του ενός είναι το δηλητήριο του άλλου", οπατέρας μου συμπύκνωσε τις παρατηρήσεις του και τις διαιτολογικές του συστάσεις σε ένα βιβλίο με τίτλο One Man's Food (Η Τροφή του Ενός). Όταν εκδόθηκε το βιβλίο το 1980, ήμουν στο τρίτο έτος των σπουδών μου στη φυσιοθεραπευτική στο Κολέγιο John Bastyr στο Σιάτλ. Σε αυτό το διάστημα γίνονταν επαναστατικές πρόοδοι στη φυσιοθεραπευτική εκπαίδευση. Ο στόχος του Κολεγίου Bastyr ήταν να βγάζει ολοκληρωμένους εναλλακτικούς θεραπευτές, διανοητικά και επιστημονικά ισοδύναμους με ένα γιατρό της παραδοσιακής ιατρικής, αλλά με εξειδικευμένη φυσιοθεραπευτική εκπαίδευση. Για πρώτη φορά, οι φυσιοθεραπευτικές τεχνικές, μέθοδοι και ουσίες μπορούσαν να αξιολογηθούν επιστημονικά μέσα από τη σύγχρονη τεχνολογία. Έτσι περίμενα μια ευκαιρία για να κάνω έρευνα πάνω στη θεωρία του πατέρα μου για τις ομάδες αίματος. Ήθελα να βεβαιωθώ ότι στηρίζεται σε έγκυρη επιστημονική βάση.
Η ευκαιρία ήρθε το 1982, όταν είχα να κάνω μια κλινική εργασία για το τελευταίο έτος του κολεγίου και άρχισα να χτενίζω την ιατρική βιβλιογραφία για να δω αν θα έβρισκα κάποια συσχέτιση ανάμεσα στις ομάδες αίματος ΑΒΟ και κάποια προδιάθεση προς ορισμένες παθήσεις, και αν τα στοιχεία αυτά επιβεβαίωναν τη θεωρία του πατέρα μου. Επειδή το βιβλίο του πατέρα μου στηριζόταν στις υποκειμενικές εντυπώσεις του γύρω από τις ομάδες αίματος, και όχι σε μια αντικειμενική μέθοδο αξιολόγησης, δεν ήμουν σίγουρος αν θα κατάφερνα να βρω κάποια επιστημονική βάση για τις θεωρίες του. Έμεινα όμως κατάπληκτος με αυτά που βρήκα.
Το πρώτο σημαντικό βήμα έγινε όταν ανακάλυψα ότι δύο κύριες παθήσεις του στομάχου συνδέονται με την ομάδα αίματος. Η πρώτη είναι το πεπτικό έλκος, μια πάθηση που συχνά σχετίζεται με επίπεδα γαστρικών οξέων που είναι υψηλότερα από το μέσο όρο. Αυτή η πάθηση είναι πιο συχνή στα άτομα με ομάδα αίματος Ο, από ό,τι στα άτομα με άλλες ομάδες. Αυτό μου κίνησε την περιέργεια, αφού ο πατέρας μου είχε παρατηρήσει ότι οι ασθενείς με ομάδα Ο λειτουργούν καλά με ζωικά προϊόντα και με διατροφή πρωτεϊνών, τροφές που απαιτούν περισσότερο γαστρικό οξύ για τη σωστή πέψη τους.
Η δεύτερη συσχέτιση ήταν μια σύνδεση ανάμεσα στην ομάδα Α και τον καρκίνο του στομάχου. Η πάθηση αυτή συνδέεται συχνά με χαμηλά επίπεδα παραγωγής γαστρικών υγρών, πράγμα που ισχύει και για την κακοήθη αναιμία, μια άλλη πάθηση που απαντά-ιαι πιο συχνά στα άτομα με ομάδα αίματος Α. Η κακοήθης αναιμία σχετίζεται με μια έλλειψη βιταμίνης Β12, η οποία απαιτεί επαρκή γαστρικά υγρά για να απορροφηθεί.
Καθώς μελετούσα αυτά τα δεδομένα, συνειδητοποίησα ότι, από τη μια μεριά η ομάδα αίματος Ο προδιαθέτει τον άνθρωπο προς μια πάθηση που συνδέεται με μεγάλες ποσότητες γαστρικών υγρών, και από την άλλη ότι η ομάδα αίματος Α προδιαθέτει ιον άνθρωπο προς δύο παθήσεις που συνδέονται με μικρές ποσό-ιητες γαστρικού υγρού. Αυτή ήταν η σύνδεση που γύρευα. Ήταν φανερό ότι οι παρατηρήσεις του πατέρα μου είχαν απόλυτη επι-οιημονική βάση. Κι έτσι άρχισε η συνεχιζόμενη αγάπη μου για την ι.ιιιστήμη και την ανθρωπολογία των ομάδων αίματος. Με τον καιρό ανακάλυψα ότι η αρχική δουλειά του πατέρα μου γύρω από τη συσχέτιση ανάμεσα στην ομάδα αίματος, τη διατροφή και την υγεία ήταν πολύ πιο σημαντική απ' ό,τι είχε ποτέ φανταστεί.
Ιεσσερα Απλά Κλειδιά για να Ξεκλειδώσουμε κι Μυστήρια της Ζωής
Μεγάλωσα σε μια οικογένεια όπου οι περισσότεροι έχουμε (>| ιάδα αίματος Α, και λόγω της δουλειάς του πατέρα μου ακολουθούσαμε βασικά μια χορτοφαγική διατροφή με τροφές όπως τάφου, λαχανικά στον ατμό και σαλάτες. Όταν ήμουν μικρός, ένιωθα (ΐιιχνά αμηχανία ή και στέρηση ακόμη, γιατί κανείς από τους φιλί ιυς μου δεν έτρωγε αλλόκοτες τροφές όπως το τόφου. Αντίθε-IU, ακολουθούσαν πανευτυχείς τη "διατροφική επανάσταση" που ι ιάρωνε την Αμερική στη δεκαετία του 1950. Η διατροφή τους καλυπτόταν στο μεγαλύτερο μέρος της από χάμπουργκερ, χοτ νιογκ, λιπαρά τσιπς, σοκολάτες, παγωτά και πολλά αεριούχα
αναψυκτικά.Σήμερα τρώω ακόμη όπως έτρωγα όταν ήμουν παιδί, και μου αρέσει. Καθημερινά τρώω τις τροφές που ζητά ο τύπος μου, η ομάδα αίματος Α, και που τις βρίσκω πολύ ικανοποιητικές.
Στο βιβλίο αυτό θα σας μάθω τη θεμελιώδη σχέση ανάμεσα στην ομάδα αίματος και τις επιλογές διατροφής και τρόπου ζωής, που θα σας βοηθήσουν να ζήσετε τη ζωή σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ουσία της σχέσης ανάμεσα στην υγεία και την ομάδα αίματος στηρίζεται στα παρακάτω γεγονότα:
• Η ομάδα αίματος — Ο, Α, Β ή ΑΒ — είναι ένα ισχυρό γενετικό χαρακτηριστικό που σας ξεχωρίζει τόσο μοναδικά όσο και το DNA σας.
• Όταν χρησιμοποιήσετε τα εξατομικευμένα χαρακτηριστικά της ομάδας αίματος σαν οδηγό για το τι να τρώτε και πώς να ζείτε, θα είστε πιο υγιείς, θα φτάσετε εύκολα στο ιδανικό σας βάρος και θα επιβραδύνετε τη διαδικασία της γήρανσης.
• Η ομάδα αίματος είναι πιο αξιόπιστος δείκτης της ταυτότητας σας από τη φυλή, την κουλτούρα ή τη γεωγραφία. Είναι ένα γενετικό πρότυπο που δείχνει ποιοι είστε, ένας οδηγός για το πώς μπορείτε να ζήσετε πληρέστερα τη ζωή σας.
• Το κλειδί της σημασίας των ομάδων αίματος στηρίζεται στην ιστορία της ανθρώπινης εξέλιξης: η ομάδα Ο είναι η παλιότερη· η ομάδα Α εξελίχθηκε μαζί με τις αγροτικές κοινωνίες· η ομάδα Β εμφανίστηκε όταν οι άνθρωποι μετανάστευσαν σε βορειότερες, πιο κρύες και σκληρές περιοχές· και η ομάδα ΑΒ είναι πολύ πιο πρόσφατη προσαρμογή, αποτέλεσμα της ανάμειξης των διαφορετικών ομάδων. Αυτή η εξελικτική ιστορία έχει άμεση σχέση με τις διατροφικές ανάγκες κάθε ομάδας αίματος σήμερα.
Τι Είναι Αυτός ο Σημαντικός Παράγοντας, η Ομάδα Αίματος;
Η ομάδα αίματος είναι μία από τις πολλές ιατρικά αναγνωρισμένες παραλλαγές της ανθρώπινης φυλής, κάτι σαν τα μαλλιά και το χρώμα των ματιών. Πολλές από αυτές τις παραλλαγές, όπως τα δακτυλικά αποτυπώματα και η πιο πρόσφατη ανάλυση του DNA, χρησιμοποιούνται ευρέως από τους ιατροδικαστές και τους εγκληματολόγους, καθώς και από εκείνους που ερευνούν τα αίτια και τις θεραπείες των ασθενειών. Η ομάδα αίματος είναι εξίσου σημαντική με άλλες παραλλαγές — και από πολλές απόψεις είναι ένας πιο χρήσιμος δείκτης. Η ανάλυση της ομάδας αίματος είναι ένα λογικό σύστημα. Είναι εύκολο να καταλάβει και να μάθει κανείς τις σχετικές πληροφορίες. Έχω διδάξει το σύστημα σε πολλούς γιατρούς, οι οποίοι μου έχουν πει ότι τους δίνει θετικά αποτελέσματα με τους ασθενείς που ακολουθούν τις κατευθυντήριες γραμμές του συστήματος. Τώρα θα το διδάξω και σε σας. Μαθαίνοντας τις αρχές της ανάλυσης των ομάδων αίματος, μπορείτε να διαμορφώσετε την καλύτερη δυνατή διατροφή για τον εαυτό σας και τα μέλη της οικογένειας σας. Μπορείτε να εντοπίσετε τις τροφές που σας προκαλούν ενόχληση, που αυξάνουν το βάρος σας και που οδηγούν σε χρόνιες ασθένειες.
Από την αρχή της έρευνας μου, συνειδητοποίησα ότι η ανάλυση των ομάδων αίματος αποτελεί ένα αξιόπιστο σύστημα για την ερμηνεία των προσωπικών διαφορών στην υγεία και την αρρώστια. Αν λάβουμε υπόψη μας τον όγκο των ερευνητικών στοιχείων που υπάρχουν, είναι παράξενο που οι συνέπειες της ομάδας αίματος για την υγεία μας δεν έχουν τύχει της προσοχής που τους αξίζει. Τώρα όμως θα παρουσιάσω αυτές τις πληροφορίες στο γενικό κοινό — όχι μόνο στους συναδέλφους μου επιστήμονες και γιατρούς, αλλά και σε σας.
Με την πρώτη ματιά, η επιστήμη των ομάδων αίματος φαίνεται ίσως δύσκολη, σας βεβαιώνω όμως ότι είναι τόσο απλή και βασική όσο και η ίδια η ζωή. Θα σας μιλήσω για την αρχαία διαδρομή της εξέίλιξης των ομάδων αίματος (που είναι εξίσου συναρπαστική με
την ιστορία της ανθρώπινης εξέλιξης), και θα απομυθοποιήσω την Γΐιιστήμη των ομάδων αίματος, δίνοντας σας ένα απλό και ξεκάθαρο πλάνο που θα μπορείτε να το ακολουθήσετε εύκολα.
Μπορεί όλα αυτά να σας φαίνονται κάπως προφανή, ή μπορεί VI ι σας φαίνονται παρατραβηγμένα. Όμως, ακόμη και αν δεν πιπί εύετε ότι θα έχει αποτέλεσμα, δοκιμάστε απλώς το σύστημα για δυο βδομάδες. Ακολουθήστε για δυο βδομάδες κατά γράμμα
III διατροφή που συστήνεται για τη δική σας ομάδα αίματος. Οι  ασθενείς μου, μετά από αυτό το σύντομο διάστημα, έχουν παρατηρήσει ότι έχουν αυξημένη ενέργεια και ότι αρχίζουν να αδυνατίζουν. Δώστε μια ευκαιρία στη διατροφή αυτή να σας δώσει τα οφέλη που έχω δει να προσφέρει στα περισσότερα από 4.000 άτομα που έχουν κάνει τη δίαιτα. Το αίμα όχι μόνο είναι η πιο σημαντική μας θρέψη, αλλά αποδεικνύεται και μια σημαντική οδός που μπορεί να μας οδηγήσει στην υγεία και την ευεξία.

Δείτε τα άρθρα της κατηγορίας Δίαιτα σύμφωνα με το αίμα σας:

Δίαιτα: Ομάδα αίματος: Η Πραγματική Επανάσταση της Εξέλιξης
Δίαιτα: Ομάδα αίματος: Η ανθρώπινη ιστορία
Δίαιτα: Ομάδα αίματος: Ομάδα 0,η αρχαιότερη
Δίαιτα: Ομάδα αίματος: Ομάδα Α, οι αγρότες
Δίαιτα: Ομάδα αίματος: Ομάδα Β ,ισορροπία
Δίαιτα: Ομάδα αίματος: Ομάδα ΑΒ ,η σύγχρονη εξέλιξη
Δίαιτα: Ομάδα αίματος: Τα Πεδία Ανάμειξης
Δίαιτα: Κώδικας Αίματος: Το Πρότυπο της Ομάδας Αίματος
Δίαιτα: Κώδικας Αίματος: Η Σπουδαιότητα της Ομάδας Αίματος
Δίαιτα: Κώδικας Αίματος: Και Εδώ Μπαίνει η Ομάδα Αίματος
Δίαιτα: Κώδικας Αίματος: Τα Αντιγόνα Δημιουργούν Αντισώματα (Έξυπνες Βόμβες του Ανοσοποιητικού)
Δίαιτα: Κώδικας Αίματος: Λεκτίνες: Η Διατροφική Σύνδεση
Δίαιτα: Κώδικας Αίματος: Λεκτίνες: Μια Επικίνδυνη Κόλλα
Δίαιτα: Κώδικας Αίματος: Πώς να Εντοπίσετε τις Λεκτίνες που σας Βλάπτουν
Δίαιτα: Κώδικας Αίματος: Ένα Μάθημα για τις Ομάδες Αίματος: Η Ιστορία του Ραβίνου
Δίαιτα: Η Λύση των Ομάδων Αίματος: Πλάνο
Δίαιτα: Η Λύση των Ομάδων Αίματος: Το Διαιτολόγιο της Ομάδας Αίματος
Δίαιτα: Η Λύση των Ομάδων Αίματος: Αδυνάτισμα
Δίαιτα: Η Λύση των Ομάδων Αίματος: Οι Συμβουλές Συμπληρωμάτων
Δίαιτα: Η Λύση των Ομάδων Αίματος: Το Προφίλ Στρες-Γυμναστικής
Δίαιτα: Η Λύση των Ομάδων Αίματος: Η Προσωπικότητα
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος 0: Χαρακτηριστικά
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος 0: Το διαιτολόγιο της ομάδας 0
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος 0: Αδυνάτισμα
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος 0: Κρεατικά, Εντόσθια, Πουλερικά και Κυνήγι
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος 0: Θαλασσινά
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος 0: Γαλακτοκομικά Προϊόντα και Αυγά
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος 0: Λίπη και Έλαια
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος 0: Ξηροί Καρποί και Σπόροι
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος 0: Όσπρια
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος 0: Πρόγευμα δημητριακών
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος 0: Ψωμιά και Αρτοσκευάσματα
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος 0: Σιτηρά και Ζυμαρικά
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος 0: Λαχανικά, Βλαστάρια
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος 0: Φρούτα
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος 0: Χυμοί και Άλλα Υγρά
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος 0:Μπαχαρικά, Ξηρά Βότανα και Αρτύματα
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος 0: Καρυκεύματα
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος 0: Ροφήματα από βότανα
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος 0: Διάφορα Ποτά
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος 0: Προγραμματισμός γευμάτων για την ομάδα 0
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος 0: Μενού γευμάτων για την ομάδα 0
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος 0: Συνταγές
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος 0: Συμβουλές συμπληρωμάτων της ομάδας 0
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος 0: Βάτανα-Φυτοχημικά που συστήνονται για την ομάδα Ο
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος 0: Προφίλ στρες-γυμναστικής για την ομάδα Ο
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος 0: Η προσωπικότητα της ομάδας Ο
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος Α: Χαρακτηριστικά
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος Α: Το διαιτολόγιο της ομάδας Α
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος Α: Αδυνάτισμα
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος Α: Κρεατικά, Εντόσθια, Πουλερικά και Κυνήγι
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος Α: Θαλασσινά
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος Α: Γαλακτοκομικά Προϊόντα και Αυγά
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος Α: Λίπη και Έλαια
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος Α: Ξηροί Καρποί και Σπόροι
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος Α: Όσπρια
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος Α: Πρόγευμα Δημητριακών
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος Α: Ψωμιά και Αρτοσκευάσματα
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος Α: Σιτηρά και Ζυμαρικά
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος Α:Λαχανικά, Βλαστάρια, Προϊόντα Σόγιας και Φρέσκα Χορταρικά
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος Α:Φρούτα
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος Α:Χυμοί και Αλλα Φρούτα
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος Α:Καρυκεύματα,Μπαχαρικά, Ξηρά Βότανα και Αρτύματα
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος Α: Ροφήματα από Βότανα
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος Α: Διάφορα ποτά
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος Α: Προγραμματισμός γευμάτων
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος Α: Συνταγές
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος Α: Συμβουλές συμπληρωμάτων της ομάδας Α
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος Α: Βότανα-Φυτοχημικά που συστήνονται για την ομάδα Α
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος A: Προφίλ στρες-γυμναστικής για την ομάδα Α
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος A: Η προσωπικότητα της ομάδας Α
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος Β: Χαρακτηριστικά
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος Β: Αδυνάτισμα
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος Β: Κρεατικά, Εντόσθια, Πουλερικά και Κυνήγι
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος Β: Θαλασσινά
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος Β: Γαλακτοκομικά Προϊόντα και Αυγά
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος Β: Λίπη και Έλαια
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος Β: Ξηροί Καρποί και Σπόροι
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος Β: Όσπρια
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος Β: Πρόγευμα Δημητριακών
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος Β: Ψωμιά και Αρτοσκευάσματα
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος Β: Σιτηρά και Ζυμαρικά
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος Β: Λαχανικά, Βλαστάρια, Προϊόντα Σόγιας και Φρέσκα Χορταρικά
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος Β: Φρούτα
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος Β: Χυμοί και Άλλα Φρούτα
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος Β: Μπαχαρικά, Ξηρά Βότανα και Αρτύματα
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος Β: Καρυκεύματα
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος Β: Ροφήματα από Βότανα
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος Β: Διάφορα Ποτά
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος Β: Προγραμματισμός γευμάτων για την ομάδα Β
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος Β: Συνταγές
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος Β: Συμβουλές συμπληρωμάτων της ομάδας Β
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος Β: Βότανα-Φυτοχημικά που συστήνονται για την ομάδα Β
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος Β: Προφίλ Στρες-Γυμναστικής για την Ομάδα Β
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος Β: Προσωπικότητα της Ομάδας Β
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος ΑΒ: Χαρακτηριστικά
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος ΑΒ:Κρεατικά, Εντόσθια, Πουλερικά και Κυνήγι
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος ΑΒ: Θαλασσινά
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος ΑΒ: Γαλακτοκομικά Προϊόντα και Αυγά
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος ΑΒ: Λίπη και Έλαια
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος ΑΒ: Ξηρούς Καρπούς και Σπόρους
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος ΑΒ: Όσπρια
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος ΑΒ: Πρόγευμα δημητριακών
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος ΑΒ: Ψωμιά και Αρτοσκευάσματα
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος ΑΒ: Σιτηρά και Ζυμαρικά
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος ΑΒ: Λαχανικά, Βλαστάρια, Προϊόντα Σόγιας και Φρέσκα Χορταρικά
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος ΑΒ: Φρούτα
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος ΑΒ: Χυμοί και Άλλα Φρούτα
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος ΑΒ: Μπαχαρικά,Καρυκεύματα, Ξηρά Βότανα και Αρτύματα
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος ΑΒ: Ροφήματα από Βότανα
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος ΑΒ: Διάφορα Ποτά
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος ΑΒ: Προγραμματισμός γευμάτων για την Ομάδα ΑΒ
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος ΑΒ: Συνταγές
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος ΑΒ: Συμβουλές συμπληρωμάτων για την Ομάδα ΑΒ
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος ΑΒ: Βότανα-Φυτοχημικά που συστήνονται για την Ομάδα ΑΒ
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος ΑΒ: Προφιλ Στρες-Γυμναστικής για την ομάδα ΑΒ
Δίαιτα: Πλάνο Ομάδας Αίματος ΑΒ: Η προσωπικότητα της Ομάδας ΑΒ
Δίαιτα: Υγεία: Ιατρικές Στρατηγικές Ο Συνδετικός Κρίκος της Ομάδας Αίματος
Δίαιτα: Υγεία: Φάρμακα του εμπορίου
Δίαιτα: Υγεία: Εμβόλια:Οι ευαισθησίες των ομάδων αίματος
Δίαιτα: Υγεία: Εμβόλια: Τα υπέρ και τα κατά των αντιβιοτικών
Δίαιτα: Υγεία: Εμβόλια: Αντιβιοτικά στον οδοντίατρο
Δίαιτα: Υγεία: Εμβόλια: Χειρουργικές επεμβάσεις:Καλύτερη ανάρρωση
Δίαιτα: Υγεία: Εμβόλια: Ακούτε την ομάδα αίματος σας
Δίαιτα: Δύναμη Πάνω στις Αρρώστιες: Γιατί Μερικά Ατομα Είναι Ευπαθή και Μερικά Όχι
Δίαιτα: Δύναμη Πάνω στις Αρρώστιες: Ο Συνδετικός Κρίκος της Ομάδας Αίματος
Δίαιτα: Δύναμη Πάνω στις Αρρώστιες: Παθήσεις γήρανσης
Δίαιτα: Δύναμη Πάνω στις Αρρώστιες: Αλλεργίες
Δίαιτα: Δύναμη Πάνω στις Αρρώστιες: Αυτοάνοσες διαταραχές
Δίαιτα: Δύναμη Πάνω στις Αρρώστιες: Σκλήρυνση κατά Πλάκας και Νόσος του Λου Γκέριγκ
Δίαιτα: Δύναμη Πάνω στις Αρρώστιες: Αιματολογικές διαταραχές
Δίαιτα: Δύναμη Πάνω στις Αρρώστιες: Καρδιαγγειακές παθήσεις
Δίαιτα: Δύναμη Πάνω στις Αρρώστιες: Παιδικές ασθένειες
Δίαιτα: Δύναμη Πάνω στις Αρρώστιες: Διαβήτης
Δίαιτα: Δύναμη Πάνω στις Αρρώστιες: Πεπτικές παθήσεις
Δίαιτα: Λοιμώξεις :Σύνδρομο επίκτητης ανοσολογικής ανεπάρκειας(AIDS )
Δίαιτα: Λοιμώξεις: Βρογχίτιδα και Πνευμονία
Δίαιτα: Λοιμώξεις: Καντιντίαση (κοινή μυκητίαση)
Δίαιτα: Λοιμώξεις: Χολέρα
Δίαιτα: Λοιμώξεις: Κρυολόγημα και Γρίπη
Δίαιτα: Λοιμώξεις: Πανώλη, Τυφοειδής Πυρετός, Ευλογιά και Ελονοσία
Δίαιτα: Λοιμώξεις: Πολιομυελίτιδα και Ιογενής Μηνιγγίτιδα
Δίαιτα: Λοιμώξεις: Ιγμορίτιδα
Δίαιτα: Λοιμώξεις: Παράσιτα (αμοιβαδική δυσεντερία, γιαρδίαση, ταινία και ασκαρίαση)
Δίαιτα: Λοιμώξεις: Σύφιλη και Ουρολοιμώξεις
Δίαιτα: Παθήσεις του ύπατος
Δίαιτα: Δερματικές διαταραχές
Δίαιτα: Γυναίκες/αναπαραγωγή
Δίαιτα: Όμάδα αίματος και καρκίνος: Μάχη για τη θεραπεία
Δίαιτα: Όμάδα αίματος και καρκίνος: Η σύνδεση καρκίνου-λεκτινών
Δίαιτα: Όμάδα αίματος και καρκίνος: Ο παράγοντας της ομάδας αίματος
Δίαιτα: Όμάδα αίματος και καρκίνος: Καρκίνος του μαστού
Δίαιτα: Όμάδα αίματος και καρκίνος: Το εμβόλιο αντιγώνων
Δίαιτα: Όμάδα αίματος και καρκίνος: Άλλες μορφές καρκίνου
Δίαιτα: Όμάδα αίματος και καρκίνος: Η μάχη κατά του καρκίνου
Δίαιτα: Όμάδα αίματος και καρκίνος: Ζείτε όπως τρώτε
Δίαιτα: Όμάδα αίματος και καρκίνος: Άλλες στρατηγικές
Δίαιτα: Μια Πτυχή της Γης
Δίαιτα: Μια Ιατρική Ανακάλυψη για Όλες τις Εποχές
Δίαιτα: Συνήθεις ερωτήσεις
Δίαιτα: Σημειώσεις Πάνω στην Ανθρωπολογία των Ομάδων Αίματος
Δίαιτα: Φυλετικές ταξινομήσεις βασισμένες στην ομάδα αίματος
Δίαιτα: Οι Υποομάδες Αίματος


Κοινοποιήστε τα άρθρα: Δίαιτα σύμφωνα με το αίμα σαςστους φίλους σας, στο Facebook, το tweeter κ.α. social media.

Categories


AA - ΕρωταπΑντήσεις
Diet tips
Yγιεινή διατροφή
Άρθρα
Αρχαία Ελληνική Διατροφή
Βελτίωση του πεπτικού συστήματος
Βότανα θεραπείες
Βότανα κατάλογος
Βότανα πληροφορίες
Βότανα-Φυτά
Διαιτα atkins
Δίαιτα express
Δίαιτα orac
Δίαιτα Scardale
Δίαιτα South Beach
Δίαιτα ανάλογα με τον τύπο αίματος σας
Δίαιτα και Χοληστερίνη
Δίαιτα σύμφωνα με το αίμα σας
Δίαιτα της ζώνης
Δίαιτα Ωμέγα
Διαιτολόγοι-Διατροφολόγοι-Συγγραφείς
Διατροφή
Διατροφή Διαβήτης
Διατροφή του παιδιού
Διατροφή: Πρόληψη ασθενειών
Ενίσχυση του ανοσοποιητικού
Ιπποκράτης περι διαίτης
Καταστάλαγμα Γνώσης
Μυστικά
Παιδική παχυσαρκία
Συμπληρώματα διατροφής
Συνταγές
Τροφές διαχωρισμός
Τροφές κατάλογος
Τρόφιμα: Οσα δεν ξέρεις...
Υγεία και μακροζωία
Υγιεινά ποτά
 
Diaita-express.com Επικοινωνία Καταχώρηση
 
 
φθηνα domain names